07-06-2016, 08:14 PM
Καλησπέρα και από έμενα! Σαν καινούρια στην παρέα έχω ενθουσιαστεί!
Δεν θα σχολιάσω γενικά το επεισόδιο, μου άρεσε πολύ!
Με βάση το παρακάτω της φίλης είχα μια αναλαμπή! Πως είναι δυνατόν η Άρυα να μην είναι υποψιασμένη για αυτό που θα την περίμενε; Και κυκλοφορούσε άνετη και κυρία; Επίσης που ήταν η βελόνα; δεν την είδα κρεμασμένη! Μήπως είχε βάλει το πρόσωπό της σε κάποιον άλλον?
Και μία απορία. Τα λεφτά που τα βρήκε?
Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω την αναθεματισμένη εικόνα μου και πως βάζω spoiler??? :[member=2123][/member] :[member=2123][/member] :[member=2123][/member] :[member=2123][/member]
Δεν θα σχολιάσω γενικά το επεισόδιο, μου άρεσε πολύ!
Με βάση το παρακάτω της φίλης είχα μια αναλαμπή! Πως είναι δυνατόν η Άρυα να μην είναι υποψιασμένη για αυτό που θα την περίμενε; Και κυκλοφορούσε άνετη και κυρία; Επίσης που ήταν η βελόνα; δεν την είδα κρεμασμένη! Μήπως είχε βάλει το πρόσωπό της σε κάποιον άλλον?
Και μία απορία. Τα λεφτά που τα βρήκε?
Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω την αναθεματισμένη εικόνα μου και πως βάζω spoiler??? :[member=2123][/member] :[member=2123][/member] :[member=2123][/member] :[member=2123][/member]
(07-06-2016, 04:45 AM)nofear link Wrote: Προσωπικά όλες οι σκηνές Σανσα-Τζον μου φαίνονται πολύ κακογραμμένες αλλά νομίζω πως βρήκα the rightful king of westeros (giggle) all hail Lady Lyanna Mormont (party)
Μπορεί να είναι και χαζομάρα άλλα πρόσεξε κανένας αυτό ?