Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] - Επεισόδιο 8ο - No One
Καλημέρα και από μένα. Μπορεί να είναι το πρώτο μήνυμα ωστόσο παρακολουθώ το site και έχω διαβάσει τα βιβλία. Προσωπικά και αναμένοντας το βιβλίο, έχω διαχωρίσει τη σειρά από το προιόν που θα μας παραδώσει ο Μάρτιν. Όσον αφορά λοιπόν το επεισόδιο συμφωνώ σε γενικές γραμμές ότι μετά από 2 ξενέρωτα για μένα επεισόδια που προηγήθηκαν θα έπρεπε να ήταν καλύτερο. Όχι ότι ήταν άσχημο τουναντίον μου άρεσε αρκετά. Μου άρεσε πολύ που ο Τζέιμι γίνεται ο αρχικός Τζέιμι παρόλη τη φιλότιμη προσπάθεια της Μπριέν να τον φλωρέψει. Ειδικά η ατάκα του ότι θα πετάξει το μωρό με καταπέλτη ήταν πολύ καλή αν και για το GoT θα προτιμούσα να αρνιόταν αρχικά ο Έντμιουρ να το έπαιζε γενναίος και να βλέπαμε το μικρό Τάλλυ έτοιμο στο καταπέλτη.
Συμφωνώ πως οι σκηνές με τον Τύριον είναι κακογραμμένες και απλά για να συμπληρώσουν τηλεοπτικό χρόνο τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν δείχνοντας μας τον θάνατο του Μελανιχθύ και τη μάχη της Άρυα με το ορφανό.
Επίσης με χάλασε που επιχειρούν να κάνουν τη σειρά πιο εύπεπτη για το κοινό. Αναφέρομαι στο Fatality που έκανε το Βουνό και δεν το είδαμε ποτέ παραμόνο από μια λήψη στη πλάτη του.
Κάτι για το επόμενο επεισόδιο. Εάν με τις υπάρχουσες συνθήκες και τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής, ο Τζον γλυτώσει από την πανωλεθρεία θα είναι το λιγότερο απαράδεκτο.
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] - Επεισόδιο 8ο - No One - by the other - 14-06-2016, 05:07 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)