Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Θέμα για ... ψιλοσυζήτηση
[member=2032]SANDOR CLEGANE[/member]

Καταρχάς πρέπει να πω πως η ιδέα αναφορικά με το θέμα του θρεντ είναι εξαιρετική!

Σχετικά με το πρώτο (1ο) θέμα, τώρα:

Η προσωπική μου πεποίθηση είναι πλεόν ό,τι το Τείχος θα πέσει.

Πιστεύω, ωστόσο, ό,τι θα υπάρχει ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο που θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστεί πριν δοθεί η τελική μάχη, το οποίο θα συνδέεται με αυτό στον Βορρά. Αυτό στην Oldtown. Μια ιδιαίτερη μεταφυσική αύρα περιβάλλει αυτή την πόλη, γεγονός που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Υπάρχουν οι Hightower που προσπαθούν με μάγια και ξόρκια να προστατέψουν την πόλη τους μπροστά στον κίνδυνο των Γκρέιτζοϋ εισβολέων, οι “oily black stones” στη βάση του Πύργου των Hightower τα origins των οποίων χάνονται στα βάθη των αιώνων και όπως μας αποκαλύπτει το Awoiaf θα μπορούσαν να έχουν σχέση με τον Θρόνο της Θαλασσόπετρας στα Σιδερένια Νησιά-βάζοντας στο παιχνίδι και τον Πνιγμένο Θεό. Είναι ακόμη η άφιξη του Απροσώπου στην Oldtown με σκοπό ίσως να βρει το βιβλίο “Φωτιά και Αίμα” (αποκαλούμενο και “The Death of the Dragons”), του οποίου το μοναδικό αντίτυπο σώζεται στα άδυτα της Ακρόπολης και περιέχει σημαντικές πληροφορίες για τους Δράκους, και η ύπαρξη των γυάλινων κεριών που έχουν αρχίσει να καίγονται στην Ακρόπολη. Εάν βάλουμε σε όλα αυτά το γεγονός ό,τι ο Σαμ μόλις έφερε κατά πάσα πιθανότητα το Κέρας του Χειμώνα στην ίδια πόλη και ο Έουρον, ένα άτομο που ύστερα από το τελευταίο κεφάλιο του Αίρον γίνεται ξεκάθαρο πως χρησιμοποιεί την μαγεία για να επιτύχει τους στόχους του, ετοιμάζεται να εισβάλλει σε αυτή την πόλη, τότε τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια ιδιαίτερα ... “μαγική τροπή”. Ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν όλα αυτά είναι αδύνατο να προβλεφθεί, αλλά φαίνεται αρκετά πιθανό πως κάτι μεγάλο θα γίνει στην Oldtown.

Η δικιά μου πεποίθηση, όσο παράξενο και αστείο και αν ακούγεται, είναι πλέον ό,τι ο Έουρον θα ρίξει το Τείχος φυσώντας το Κέρας του Χειμώνα από την Oldtown.

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, δεν ξέρω αν η τελική μάχη θα γίνει στο Γουίντερφελ, αλλά θεωρώ πως η πόλη αυτή θα λειτουργήσει ως το προπύργιο, κατά κάποιο τρόπο, στην προσπάθεια να ανακοπεί η κάθοδος των Άλλων. Πιστεύω ότι η πόλη θα πολιορκηθεί από τον στρατό των Άλλων ενώ η πόλη θα βρίσκεται υπό την ηγεσία του Στάννις, και κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Στάννις θα θυσιάσει την Σιρήν ως την Νίσσα-Νίσσα του, υπό την λανθασμένη πεποίθηση ότι είναι ο Άζορ Αχάι. Προσωπικά, πάντως, μου φαίνεται αρκετά πιθανό η τελική μάχη να διεξαχθεί εκεί.

“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Θέμα για ... ψιλοσυζήτηση - by odykal - 14-06-2016, 01:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)