Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πως θα τελειώσει η 6η σεζόν;
Λογικά στο 6s10e θα δούμε το aftermath της μάχης στο Winterfell, όπου οι οίκοι του βορρά που ήταν ουδέτεροι έως τώρα θα δηλώσουν ξανά πίστη στους Stark και θα ανακηρύξουν το Τζον Βασιλιά του Βορρά. Μπορεί και να μην το δεχτεί, εξάλλου είχαμε μια σκηνή με Ντάβος και Τόρμουντ όπου είπαν ότι ο Τζον δεν είναι βασιλιάς (βέβαια εκεί άλλο εννοούσαν αλλά..)
Δεν νομίζω ότι θα έχουμε σκηνή στο Μηρήν, εκεί η μάχη έκλεισε και η Ντάνυ ετοιμάζεται για Westeros. Τώρα προς τα που? Iron islands ή Dorne?
Ίσως μας δείξουν που είναι ο Βάρυς και θα ήθελα να μας δείξουν τον Σαμ στην Oldtown επιτέλους έστω απλά για να τρέχει η ιστορία του.
Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε Δίδυμους (τώρα τι θα γίνει εκεί..) και KL όπου θα έχουμε τη δίκη/καταδίκη. Πιστεύω ότι η Σερσει θα πράξει το burn them all και έτσι θα κλείσει η σαιζόν.
Το τείχος δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι αυτή τη στιγμή καθώς έχουμε ακόμα 7+7 επεισόδια και άλλες δύο σαιζόν.
Νομίζω η τελευταία σαιζόν θα είναι ο πόλεμος με τους white walkers και τα τελευταία 1-2 επεισόδια το aftermath του πολέμου, επομένως οι Άλλοι αν θα σπάσει το τείχος θα είναι στο 7s7e με τη λογική ότι:
1. η τελική μάχη θα γίνει στο βορρά
2. αν οι Άλλοι περάσουν από τώρα στο νότο ποιος θα τους σταματήσει - ούτε μάχη δεν θα γίνει

When you play the game of thrones, you win or you die.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Πως θα τελειώσει η 6η σεζόν; - by entro - 24-06-2016, 08:01 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)