Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] Περί Νεντ, πατρότητας του John και μετέπειτα εξελίξεων...
+ [member=3000]Dragonlord[/member] ,
για όλα όσα έγραψες,  πολύ κατατοπιστικά,  τεκμηριωμένα  κι ομολογώ για τους ιερρείς  δεν το ήξερα ούτε που σκέφτηκα  το θέμα.
Νομίζω ότι στη Ρωμαΐκή αυτοκρατορία  ανέβηκε αυτοκράτορας ο Κλάυδιος  όντας τραυλός και κουτσός.
Και μου 'ρθε η σκέψη,  που την ανέφερε στη συνέχεια η Summer  για διγαμία.  Μπορούσε να παντρευτεί κάποια άλλη , ως προς το τυπικό, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος; 
Κι αυτό που ειπες [member=3005]summer[/member]
Quote: Επίσης η διγαμία των Ταργκάρυεν από συγγραφικής απόψεως θα μπορούσε να χρησιμοποιείται από τον Μάρτιν ακριβώς για να καλύψει την περίπτωση του Ράιγκαρ σε αυτή την περίπτωση. 
,  θα μπορούσες να το διευκρινίσεις; Τι εννοώ, το έγραψε πουθενά ο Μάρτιν; γιατί ή δε θυμάμαι ή δεν πρόσεξα.

+ [member=194]nirne[/member] ,  για την όλη , επίσης ,  τοποθέτηση
και για :
Quote: εγώ τείνω να πιστεύω πως η Λυάννα τον όρκισε ότι κάποτε θα αποκάλυπτε στον γιο της ποιος ήταν. Κι ίσως - πιο τολμηρό μεν, αλλά μάνα ήταν και αγαπούσε τον Ραίγκαρ και το παιδί της κι ήθελε το καλύτερο γι' αυτό - ότι δεν θα τον στερούσε από τα κληρονομικά του δικαιώματα, ότι θα φρόντιζε ώστε ο γιος της να πάρει τη θέση που του ανήκε. 
  πολύ προχωρημένες σκέψεις ...!! (εμ, ο αγαπημένος σου χαρακτήρας είναι αυτός  - το "Ραίγκαρ Τημ" έχει παράπονα όμως ... )
Και τείνω κι εγώ  πλέον να πιστεύω ότι οι τύψεις του Νεντ  ήταν ότι τελικά δεν αποκάλυψε το μυστικό στο Τζον.  Επίσης είχε κάποια ελπίδα  να αποκαλυφθεί μέσω άλλου , όπως ο Χάολαντ Ρηντ  ή οι παρούσες  μαίες στη γέννα  ή μέσω αυτών; (το ερωτηματικό παραμένει...)
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] Περί Νεντ, πατρότητας του John και μετέπειτα εξελίξεων... - by SANDOR CLEGANE - 29-06-2016, 06:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)