29-06-2016, 06:41 PM
(This post was last modified: 29-06-2016, 06:43 PM by SANDOR CLEGANE.)
+ [member=3000]Dragonlord[/member] ,
για όλα όσα έγραψες, πολύ κατατοπιστικά, τεκμηριωμένα κι ομολογώ για τους ιερρείς δεν το ήξερα ούτε που σκέφτηκα το θέμα.
Νομίζω ότι στη Ρωμαΐκή αυτοκρατορία ανέβηκε αυτοκράτορας ο Κλάυδιος όντας τραυλός και κουτσός.
Και μου 'ρθε η σκέψη, που την ανέφερε στη συνέχεια η Summer για διγαμία. Μπορούσε να παντρευτεί κάποια άλλη , ως προς το τυπικό, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος;
Κι αυτό που ειπες [member=3005]summer[/member]
+ [member=194]nirne[/member] , για την όλη , επίσης , τοποθέτηση
και για :
Και τείνω κι εγώ πλέον να πιστεύω ότι οι τύψεις του Νεντ ήταν ότι τελικά δεν αποκάλυψε το μυστικό στο Τζον. Επίσης είχε κάποια ελπίδα να αποκαλυφθεί μέσω άλλου , όπως ο Χάολαντ Ρηντ ή οι παρούσες μαίες στη γέννα ή μέσω αυτών; (το ερωτηματικό παραμένει...)
για όλα όσα έγραψες, πολύ κατατοπιστικά, τεκμηριωμένα κι ομολογώ για τους ιερρείς δεν το ήξερα ούτε που σκέφτηκα το θέμα.
Νομίζω ότι στη Ρωμαΐκή αυτοκρατορία ανέβηκε αυτοκράτορας ο Κλάυδιος όντας τραυλός και κουτσός.
Και μου 'ρθε η σκέψη, που την ανέφερε στη συνέχεια η Summer για διγαμία. Μπορούσε να παντρευτεί κάποια άλλη , ως προς το τυπικό, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος;
Κι αυτό που ειπες [member=3005]summer[/member]
Quote: Επίσης η διγαμία των Ταργκάρυεν από συγγραφικής απόψεως θα μπορούσε να χρησιμοποιείται από τον Μάρτιν ακριβώς για να καλύψει την περίπτωση του Ράιγκαρ σε αυτή την περίπτωση., θα μπορούσες να το διευκρινίσεις; Τι εννοώ, το έγραψε πουθενά ο Μάρτιν; γιατί ή δε θυμάμαι ή δεν πρόσεξα.
+ [member=194]nirne[/member] , για την όλη , επίσης , τοποθέτηση
και για :
Quote: εγώ τείνω να πιστεύω πως η Λυάννα τον όρκισε ότι κάποτε θα αποκάλυπτε στον γιο της ποιος ήταν. Κι ίσως - πιο τολμηρό μεν, αλλά μάνα ήταν και αγαπούσε τον Ραίγκαρ και το παιδί της κι ήθελε το καλύτερο γι' αυτό - ότι δεν θα τον στερούσε από τα κληρονομικά του δικαιώματα, ότι θα φρόντιζε ώστε ο γιος της να πάρει τη θέση που του ανήκε.πολύ προχωρημένες σκέψεις ...!! (εμ, ο αγαπημένος σου χαρακτήρας είναι αυτός - το "Ραίγκαρ Τημ" έχει παράπονα όμως ... )
Και τείνω κι εγώ πλέον να πιστεύω ότι οι τύψεις του Νεντ ήταν ότι τελικά δεν αποκάλυψε το μυστικό στο Τζον. Επίσης είχε κάποια ελπίδα να αποκαλυφθεί μέσω άλλου , όπως ο Χάολαντ Ρηντ ή οι παρούσες μαίες στη γέννα ή μέσω αυτών; (το ερωτηματικό παραμένει...)
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you