Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] Περί Νεντ, πατρότητας του John και μετέπειτα εξελίξεων...
Φανταστικές αναλύσεις! Μπράβο σε όλους!! (clap)

Για εμένα πάντως είναι ξεκάθαρο από την αρχή ποια θα είναι η πορεία προς το τέλος και ότι ο Jon είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας της φωτιάς και του πάγου.

Ο Rhaegar έψαχνε τον τρίτο διάδοχο (λόγω της προφητείας) επομένως θεωρώ αδιανόητο να μην είχε νομιμοποιήσει μέσω γάμου την ένωση με τη Lyanna. Εξάλλου χρόνος για να γίνει αυτό υπήρχε. Ο μόνος λόγος να  μην ισχύει το παραπάνω είναι η L να μην ερωτεύτηκε τον R, που για εμένα αποκλείεται να ισχύει (για πάρα πολλούς λόγους).

Η ιστορία της απαγωγής δεν είναι γνωστή πως εξελίχθηκε, αλλά επειδή με τη λήξη του πολέμου οι πρωταγωνιστές της δεν ήταν εν ζωή, η εξήγηση που δόθηκε από τους νικητές (Robert), βόλευε να διατηρήσουν την τιμή τους οι Stark ενώ επίσης ο μόνος που ήξερε την αλήθεια (Ned) μπορούσε να κρατήσει την υπόσχεσή του προς την Lyanna για τον Jon πιο εύκολα. Επομένως win win για όλους, μιας και που οι Targaryen είχαν αφανιστεί.

Εμένα η απορία μου είναι η εξής:
Μετά από 20 χρόνια, έστω και ότι ο Jon μαθαίνει την καταγωγή του, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πειστήριο γιατί οι υπόλοιποι να πιστέψουν την ιστορία αυτή και όχι αυτή που γνωρίζουν ήδη εδώ και 20 χρόνια?
π.χ. η Dany είναι άκαφτη και έχει και 3 δράκους!
Ίσως ο Ned είχε στην κατοχή του κάποιο πειστήριο για τη καταγωγή/νομιμότητα του Jon ως γιος του R+L, ίσως βέβαια και όχι.

O Ned κράτησε τον όρκο του προς τη Lyanna αλλά ο κύκλος του δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα ολοκληρωθεί όταν ο Jon μάθει την αλήθεια.

When you play the game of thrones, you win or you die.
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] Περί Νεντ, πατρότητας του John και μετέπειτα εξελίξεων... - by entro - 30-06-2016, 11:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)