05-07-2016, 09:12 AM
(This post was last modified: 05-07-2016, 09:15 AM by SANDOR CLEGANE.)
[member=3323]Sword of the morning[/member] (hi)
για να μην γράφω στο " Σημερα my mood εκφράζεται με: (song or photo) " ,
ξαναβάλε τη φωτογραφία-εικόνα με "Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας" μέσα στο εικονίδιο (2η σειρά 2ο εικονίδιο) "φωτο" του μενού του φόρουμ, για να φαίνεται η εικόνα κι όχι ως σύνδεσμος.
Στη "δίνω" στο sp :
κι επειδή είναι πράγματι "ιδιαίτερη" (συνδιάζει ασπρόμαυρο με μαζική κίνηση σε ένα "σημείο" {τελικά σηκώνει κουβέντα αυτή η φωτο} και ... ) παίρνεις + για την έμπνευσή σου , αν είναι η διάθεσή σου έτσι {κι εδώ σηκώνει κουβέντα) ... πάντως είναι εντυπωσιακή.
Επίσης και στον [member=3086]Aslan[/member] έβαλα (ήδη) + για τα αισιόδοξα μνμ που έχει :
για να μην γράφω στο " Σημερα my mood εκφράζεται με: (song or photo) " ,
ξαναβάλε τη φωτογραφία-εικόνα με "Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας" μέσα στο εικονίδιο (2η σειρά 2ο εικονίδιο) "φωτο" του μενού του φόρουμ, για να φαίνεται η εικόνα κι όχι ως σύνδεσμος.
Στη "δίνω" στο sp :
Επίσης και στον [member=3086]Aslan[/member] έβαλα (ήδη) + για τα αισιόδοξα μνμ που έχει :
Quote: Διάφορες φάσεις της ζωης μου που τελειώνουν και νέα αισιόδοξα ξεκινήματα.και μου άρεσε η εναλλαγή απ' το προηγούμενο (Νειλ Γιανγκ) σε Αρλέττα, η πρώτη μου σκέψη ήταν " ωραίο Ποτ Πουρί" και θα μου άρεσε ο καθένας να εκφραζόταν με μουσική (αλλά και εικόνες εκτός του γραψίματος - "Μια εικόνα , χίλιες λέξεις " ) κι ο καθένας να είχε το κάτι διαφορετικό να δώσει κι εκφραστεί...
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you