12-07-2016, 07:46 AM
(This post was last modified: 12-07-2016, 07:57 AM by SANDOR CLEGANE.)
Show Content
Spoiler [member=3086]Aslan[/member] , μεγάλε!! με ξεσήκωσες!! κατευθείαν πήγα κι έβαλα cd Scorpions , είμαι "UiiRoth"ικός Scorpions , πρώτα έβαλα το "Crying days" και στη συνέχεια το Taken by force (που είναι εξαιρετικό όλο) , αλλά ... τελείωσε με το γνωστό "Born to touch your feelings" , που είναι για μένα απ' τα πιο ερωτικά τραγούδια , και μου άλλαξε η διάθεση, αλλά την ανέκτησα ως προς το "εύθυμο" ψάχνοντας για Uli Roth ακριβώς λίγα λεπτά πριν και φυσικά θα "ακολουθήσω" κι εγώ με το "Sails of Charon" .
Έτσι το "ιταλικό αφιέρωμα" θα αναβληθεί προς το παρόν ( εσύ φταις Aslan, ας μην έβαζες Scorpions (giggle) )
εννοείται ότι τα υπόλοιπα τα είχα σε κασέτες ( κλασσικά αντεγραμμένες - ωχ, λες να μας την πέσουν οι κομμάντος της ΔΟΥ και να πληρώνουμε για τις κασσέτες της τότε εποχής {μη βάζεις ιδέες, Sandor ... ) - αν κι είχα αγοράσει ορίτζιναλ κασσέτες, αλλά η ποιότητα , όλων, ήταν εξαιρετικά χάλια . Τώρα για Η/Υ, είχα γράψει πολύ παλιότερα ότι ο εξωτερικός μου δίσκος τα 'χε φτύσει κι ό,τι είχα, κυρίως φωτογραφίες χάθηκαν ... ;( κι έτσι σε μουσική έχω ό,τι έχει η συλλογή μου σε δίσκους και cd , αλλά το y-tube κάνει θαύματα, απλώς χάνεις σε ποιότητα και ηχεία.
ΥΓ: εννοείται (ότι περιμένουμε) , lucky guy ( Aslan) , ότι θα ανεβάσεις κάτι από συναυλία (βιντεάκι, φώτο ... )
Scorpions - " Sails Of Charon " :
Έτσι το "ιταλικό αφιέρωμα" θα αναβληθεί προς το παρόν ( εσύ φταις Aslan, ας μην έβαζες Scorpions (giggle) )
εννοείται ότι τα υπόλοιπα τα είχα σε κασέτες ( κλασσικά αντεγραμμένες - ωχ, λες να μας την πέσουν οι κομμάντος της ΔΟΥ και να πληρώνουμε για τις κασσέτες της τότε εποχής {μη βάζεις ιδέες, Sandor ... ) - αν κι είχα αγοράσει ορίτζιναλ κασσέτες, αλλά η ποιότητα , όλων, ήταν εξαιρετικά χάλια . Τώρα για Η/Υ, είχα γράψει πολύ παλιότερα ότι ο εξωτερικός μου δίσκος τα 'χε φτύσει κι ό,τι είχα, κυρίως φωτογραφίες χάθηκαν ... ;( κι έτσι σε μουσική έχω ό,τι έχει η συλλογή μου σε δίσκους και cd , αλλά το y-tube κάνει θαύματα, απλώς χάνεις σε ποιότητα και ηχεία.
ΥΓ: εννοείται (ότι περιμένουμε) , lucky guy ( Aslan) , ότι θα ανεβάσεις κάτι από συναυλία (βιντεάκι, φώτο ... )
Scorpions - " Sails Of Charon " :
https://youtu.be/WpNCGTvzutw
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you