24-08-2016, 10:25 AM
(This post was last modified: 24-08-2016, 10:35 AM by SANDOR CLEGANE.)
[member=3000]Dragonlord[/member] ,
άρα πάμε σχετικά μαζί ! Σήμερα είμαι στο επόμενο της Νταινέρις (το έχω ξεκινήσει πάνω από μήνα , αλλά τι στο καλό έπαθα φέτος ούτε τα βράδια διαβάζω ! - μετά από πολλά χρόνια) .
Και μια που ειμαστε μαζί, πες μου : συμβαίνει και σε σένα;
Όταν τελειώνεις ένα POV του Τζον , κοιτάζεις και μετράς τις σελίδες πότε θα 'ρθει η σειρά του;
Με βάση το τελευταίο - και μου συμβάινει μόνο στα POV του Τζον - θέλω δε θέλω ο Τζον (των βιβλίων με διαφορά απ' αυτόν της σειράς) είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.
[member=2123][/member]to all : εσείς μη κάνετε ζαβολιές, μη κοιτάτε το Sp του ΔρακοΚυρίου !
τροπ/ση: Και συ Τέκνον Βρούτε [member=2820]odykal[/member] !!
τροπ/ση2 : [member=3000]Dragonlord[/member]
Σάνδορας: "Σκότωσ' το , σκότωσ' το !! "
ή εναλλακτικά: "Βάψ' το , βάψτ' το !! "
τροπ/ση 3: [member=2126]Laiono[/member] , μη φεύγεις , στάσου να κάνω ένα τσιγάρο και δες αργότερα στο "Σήμερα my mood ... "
άρα πάμε σχετικά μαζί ! Σήμερα είμαι στο επόμενο της Νταινέρις (το έχω ξεκινήσει πάνω από μήνα , αλλά τι στο καλό έπαθα φέτος ούτε τα βράδια διαβάζω ! - μετά από πολλά χρόνια) .
Και μια που ειμαστε μαζί, πες μου : συμβαίνει και σε σένα;
Όταν τελειώνεις ένα POV του Τζον , κοιτάζεις και μετράς τις σελίδες πότε θα 'ρθει η σειρά του;
Με βάση το τελευταίο - και μου συμβάινει μόνο στα POV του Τζον - θέλω δε θέλω ο Τζον (των βιβλίων με διαφορά απ' αυτόν της σειράς) είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.
[member=2123][/member]to all : εσείς μη κάνετε ζαβολιές, μη κοιτάτε το Sp του ΔρακοΚυρίου !
τροπ/ση: Και συ Τέκνον Βρούτε [member=2820]odykal[/member] !!
τροπ/ση2 : [member=3000]Dragonlord[/member]
Quote:
...Νομίζω ότι κάπου σήμερα είδα ένα λευκό κοράκι
Σάνδορας: "Σκότωσ' το , σκότωσ' το !! "
ή εναλλακτικά: "Βάψ' το , βάψτ' το !! "
τροπ/ση 3: [member=2126]Laiono[/member] , μη φεύγεις , στάσου να κάνω ένα τσιγάρο και δες αργότερα στο "Σήμερα my mood ... "
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you