Threads: 28
Likes Given: 0
3 φωτογραφίες , 1 spoiller , 1 link , 1 Δίδαγμα :
1η:
2η:
3η: "Φωτογραφία ΙΚΕΑ "
Show Content
Spoiler Quote: Έκανε παράπονα στην ΙΚΕΑ επειδή κόλλησε ο όρχις του σε σκαμπό :
Ο Claus J... αγόρασε ένα σκαμπό μπάνιου από το ΙΚΕΑ γιατί είχε υποστεί κάποιο ατύχημα που δεν του επέτρεπε να σταθεί όρθιος για πολύ ώρα.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος στη Dailymail, κάθισε στο σκαμπό για να κάνει μπάνιο και ο ένας όρχις του κόλλησε σε μια από τις τρύπες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να προσπαθεί να βρει λύση για να απελευθερωθεί.
"Είχα καθίσει και έβλεπα το χτυπημένο πόδι μου, όταν έσκυψα να δω τι είχε συμβεί και αντιλήφθηκα ότι μέρος των γεννητικών μου οργάνων είχε παγιδευτεί.
Δεν μπορούσα να κουνηθώ και προσπαθούσα να σκεφτώ πώς θα απελευθερωνόμουν. Μέχρι να βρω κάποια ιδέα, το νερό από το ντους άρχισε να παγώνει και μαζί μ' αυτό κι εγώ. Προσπάθησα να φτάσω το πιστολάκι για να ζεσταθώ και αντιλήφθηκα ότι είχα ελευθερωθεί"
Μετά την απελευθέρωσή του ο ίδιος έστειλε επιστολή παραπόνων στην ΙΚΕΑ, όπου περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια το ατύχημά του και αποκαλούσε τη "περιοχή" του "Κυβερνήτη με δυο ναύτες", προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν ότι ένας από τους ναύτες είχε παγιδευτεί στο σκαμπό.
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/ekane-parapona-sthn-ikea-epeidh-kollhse-o-orxis-toy-se-skampo.4244839.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget
Δίδαγμα : ... (ελεύθερο, ό,τι νομίζει ότι διαδάχθηκει ο καθένας μας)
A hound will die for you
but never lie to you