Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Δολοφόνησε η Cersei την Melara Hetherspoon;
[member=2820]odykal[/member] σε ευχαριστούμε για μια ακόμη αφορά όχι μόνο για την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση αλλα και γιατί μας κινητοποιείς και κρατάς ζωντανό το φόρουμ! (εδώ κανονικά θα έβαζα φατσούλα που χειροκροτάει αλλά δεν παίζει...μάλλον φταίει ο υπολογιστής μου)

Η γνώμη μου για την Μελάρα είναι ότι δεν την δολοφόνησε σκόπιμα η Σέρσεϊ αλλά ότι ήταν οπωσδήποτε θεατής και ενμέρει συμμέτοχος στο θανατό της. Πιστεύω δηλαδή (εννοείται δεν έχω καμία απόδειξη περί τούτου) ότι ήταν ατύχημα κατά πάσα πιθανότητα, ένα ατύχημα όμως που συγκλόνισε την Σέρσεϊ και την έπεισε για την αλήθεια των λόγων της μάγισσας τόσο πολύ που άφησε την φίλη της να πεθάνει αβοήθητη. Βέβαια μέχρι τώρα θεωρούσα ότι απλά είχε "παγώσει" και δεν έκανε κάτι για να την σώσει και όχι ότι την άφησε σκόπιμα να χαθεί.Όμως δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα το σενάριο ότι με τον θάνατο της Μελάρα θα "ξεχαστεί' η προφητεία άρα δεν πρόκειται να εκπληρωθεί. Τροφή για σκέψη λοιπόν...

Όσο για τον Βάλονκαρ θα ήθελα πολύ να είναι ο Τύριον όμως θεωρώ πιό πιθανό να είναι ο Τζέϊμι κι αυτό γιατί για τον Τύριον θα είναι απλά μια πράξη εκδίκησης που δεν θα προσφέρει κάτι στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του. Αντίθετα θεωρώ ότι για τον Τζέϊμι μιά τέτοια πράξη μέσα από την τραγικότητά της  θα λειτουργήσει εντέλει απελευθερωτικά και Θα βοηθήσει ουσιαστικά τον ήρωα στην ενηλικίωσή του και στην περαιτέρω εξέλιξη του χαρακτήρα του.
Fear cuts deeper than swords
Reply

Messages In This Thread
Απ: Δολοφόνησε η Cersei την Melara Hetherspoon; - by Sword of the morning - 30-09-2016, 09:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)