22-03-2017, 12:40 PM
(This post was last modified: 22-03-2017, 01:01 PM by SANDOR CLEGANE.)
Show Content
Spoiler
Μνμ μου στις 01-07-2014, 15:59:40 στο τόπικ " Διαγωνισμοί / Απ: 9ος Διαγωνισμός [30.06 - 07.07] " :
Ποιος ο λόγος που τα αναφέρω αυτά; ...
Είχα κι εγώ μια μικρή χρονικά αποχή και δεν είχα σκοπό να τη σπάσω αλλά
βλέποντας ότι το συγκεκριμένο (παρόν) τόπικ παρότι έχει να γραφτεί ή καλύτερα παρουσιαστεί κάτι καινούριο
(κυρίως, βάσει στατιστικής, μουσικό κομμάτι) η λίστα αναγνωσιμότητας ανεβαίνει σταθερά -> άρα παρότι ελάχιστα μέλη έκαναν την παρουσία τους αισθητή εδώ (εννοώντας να βάλουν κάτι δικό τους) εκ διαμέτρου αντιθετα επισκέπτονται το τόπικ -> άρα αρέσει σε κάποιους * .
Με βάση τα παραπάνω είπα να αφήσω το "θυμό του Αχιλλέα" (καμία σχέση απλώς αισθάνθηκα μοναξιά κι όχι την παρέα που είχα γνωρίσει ως τώρα) κι έτσι , ευκολάκι από μουσική διάθεση και τι να βάλω (φοβερή ηλιόλουστη μέρα σήμερα),
ας προσθέσω ακόμη ένα μουσικό κομμάτι :
Scorpions 'This Is My Song' - Fly To The Rainbow
* "ανώνυμα" έχω επισκεφτεί το σάιτ κι έχω ξανακούσει κάποια κομμάτια κι αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα με μερικά (ή και γενικότερα) "διαμαντάκια"
PS: Τελικά το σάιτ είμαστε εμείς όλοι
και παρά την "αποχή"-απουσία των admin τους ευχαριστούμε για τη δυνατότητα να γράφουμε.
Μνμ μου στις 01-07-2014, 15:59:40 στο τόπικ " Διαγωνισμοί / Απ: 9ος Διαγωνισμός [30.06 - 07.07] " :
Quote:Ήταν η απάντησή μου στην "ερώτηση" του admin
Με σειρά ελκυστικό,
ενδιαφέρον, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, διακριτικό,
με ελεύθερη γνώμη, φιλικό, άψογο ως προς τη συμπεριφορά των μελών και των high μελών,
καμιά φορά ξεχνιέσαι, κολλάς, μπορείς να φύγεις , να ξανάρθεις,
κάποιες φορές που δέχτηκε κάποιες "επιθέσεις" (ξέρετε με ρωσικά γράμματα) τις καθάρισε - άρα καθαρό ,
με άλλα λόγια ας προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο (και πάλι θα επανέρχομαι)
* είχα γράψει κάποτε σε post "ελεύθερο" την ιδέα-παράκληση να μπορούμε να γράφουμε σε κάποια στήλη, ίσως και σε καθημερινή μορφή , οτιδήποτε θέλουμε ως μέλη του site , αστεϊσμούς, προτάσεις κ.α. και απ' ότι είδα βρήκε θετική ανταπόκριση αλλά και υπόσχεση , αλλά μέχρι εκεί.
** επίσης μια πρότασή μου είναι στην αρχική σελ. στα topics και post να είναι λίγο πιο πολλά από τα 4 ή 5 που φαίνονται (εδώ κολλάει ο χώρος) για ευννόητους λόγους.
Δώρο;!! ε, όλα είναι εξαιρετικά και στα εξαιρετικά μου είναι δύσκολο να διαλέξω ...
Quote: Ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να πάρει έως και 2 συμμετοχές στην κλήρωση.
Ο 1ος τρόπος για να πάρετε μέρος, είναι να κάνετε ένα post από κάτω, λέγοντας αν και γιατί σας αρέσει η κοινότητα μας, ή ποιό δώρο από όλα θα θέλατε να κερδίσετε !!
Ποιος ο λόγος που τα αναφέρω αυτά; ...
Είχα κι εγώ μια μικρή χρονικά αποχή και δεν είχα σκοπό να τη σπάσω αλλά
βλέποντας ότι το συγκεκριμένο (παρόν) τόπικ παρότι έχει να γραφτεί ή καλύτερα παρουσιαστεί κάτι καινούριο
(κυρίως, βάσει στατιστικής, μουσικό κομμάτι) η λίστα αναγνωσιμότητας ανεβαίνει σταθερά -> άρα παρότι ελάχιστα μέλη έκαναν την παρουσία τους αισθητή εδώ (εννοώντας να βάλουν κάτι δικό τους) εκ διαμέτρου αντιθετα επισκέπτονται το τόπικ -> άρα αρέσει σε κάποιους * .
Με βάση τα παραπάνω είπα να αφήσω το "θυμό του Αχιλλέα" (καμία σχέση απλώς αισθάνθηκα μοναξιά κι όχι την παρέα που είχα γνωρίσει ως τώρα) κι έτσι , ευκολάκι από μουσική διάθεση και τι να βάλω (φοβερή ηλιόλουστη μέρα σήμερα),
ας προσθέσω ακόμη ένα μουσικό κομμάτι :
Scorpions 'This Is My Song' - Fly To The Rainbow
* "ανώνυμα" έχω επισκεφτεί το σάιτ κι έχω ξανακούσει κάποια κομμάτια κι αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα με μερικά (ή και γενικότερα) "διαμαντάκια"
PS: Τελικά το σάιτ είμαστε εμείς όλοι
και παρά την "αποχή"-απουσία των admin τους ευχαριστούμε για τη δυνατότητα να γράφουμε.
https://youtu.be/sRsuILbk3Rc
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you