Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τα Σενάρια της Σειράς
Οπωσδήποτε κατά τη γνώμη μου η εκτενέστερη εκδοχή είναι καλύτερη απ' αυτήν που έδειξαν (ίσως την προτίμησαν για να κερδίσουν χρόνο ή απλώς να δείξουν το λακωνικό χαρακτηρα του Στάνις *   ) αλλά προσωπικά θα ήθελα περισσότερο από κάτι παραπάνω  γιατί έχουμε εδώ τη θανατωση μιας κυρίαρχης κι εμβληματικής φιγούρας της σειράς.

* έψαξα στο αντίστοιχο τόπικ ( [member=2820]odykal[/member] , όπως και σε μένα με την παρακάτω εικόνα,  έτσι και σε σένα, στη σελ.8, οι εικόνες που ανέβασες εξαφανίστηκαν - κι η μιά με τον Βισέρις μου άρεσε πάρα πολύ  γιατί ήταν υπερβολικά αστεία {έψαξα αλλά δεν τη βρήκα στα αρχεία μου} )  , γιατί θυμήθηκα ότι είχα κάνει edit μια εικόνα με το Στάνις  αντί να σχολιάσω το πώς ήρθε το τέλος του , γιατί μου φάνηκε υπερβολικός ο λακωνισμός του,  από μια εκδοχή μπορεί να ήταν και σωστός ως προς το χαρακτήρα του, αλλά εμένα μου έδωσε τροφή για σάτυρα :
Show Content

ΥΓ: (το ξέχασα) [member=194]nirne[/member] , ευχαριστούμε (μιλαω στον πληθυντικό)  για το χρόνο που διέθεσες για τη μετάφραση , αλλά
και γιατί κρατάς , έστω με την παρουσία σου, τη σημαία του σάιτ
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Τα Σενάρια της Σειράς - by SANDOR CLEGANE - 23-03-2017, 12:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)