Poll: Τζέιμυ Λάννιστερ: Έπρεπε να δολοφονήσει τον Αίρυς Ταργκάρυεν?
You do not have permission to vote in this poll.
Ναι, μόνο έτσι θα έσωζε το Κινγκς Λάντινγκ
77.78%
7 77.78%
Όχι, μπορούσε απλά να τον εξουδετερώσει
11.11%
1 11.11%
Ναι, αλλά έπρεπε να έφευγε και να μην αναλάμβανε την ευθύνη
0%
0 0%
Όχι, έπρεπε να μείνει πιστός στον όρκο του και να έκανε ότι διέταξε ο βασιλιάς του
11.11%
1 11.11%
Όχι, έπρεπε να προστατέψει την Πριγκίπισσα Έλια και τα παιδιά της
0%
0 0%
Όχι, έπρεπε να φύγει και να βρει τον πατέρα του
0%
0 0%
Total 9 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τζέιμυ Λάννιστερ: Έπρεπε να δολοφονήσει τον Αίρυς Ταργκάρυεν?
- Ξεκινώ απ' το τελευταίο σχόλιο του [member=2137]silvester[/member]  ( γι' αυτό έχεις ένα παραπάνω  +  στο κάρμα σου)  και συμφωνώ κατά 98% με αυτά που λες.
Θα αναφέρω 2 κυρίως από αυτά που έγραψες:
α)
Quote:   Ο Τζέιμι ήταν γεννημένος κ εκπαιδευμενος για άρχοντας, ... που τον έκανε διαφορετικό απο τους υπόλοιπους φρουρούς, κ σίγουρα πολύ επικίνδυνο.
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ (γι' αυτό και το " + " ) .  Μέγα λάθος του τρελού βασιλιά ή υπερβολικά risky ρισκο .
β)
Quote: κατηγορείται ως κινγκ σλεηερ, ανήθικος, άτιμος, προδότης απο τους ανθρώπους που στην ουσία ωφελήθηκαν απο τις πράξεις του...
εδώ νομίζω τα σχόλια είναι περιττά - α) με ποιους κυρίως τα "έβαζε" ο Χριστός;  β) Παραβολή Τελώνη-Φαρισαίου;

- Ψήφος:  Αρχικά είπα να βάλω τα 2 πρώτα,  που δε γίνεται,  έτσι θα πρέπει να διαλέξω ένα  - μεγάλο δίλημμα.
  Φανταστείτε λοιπόν τι μεγάλο δίλημμα είχε ο Τζέιμι εκείνες κι ειδικά εκείνη τη στιγμή ...
  (επιστροφή σε μένα)
"Είπα"  για 1) Έπρεπε να δολοφονήσει τον Αίρυς Ταργκάρυεν?  -  Ναι, μόνο έτσι θα έσωζε το Κινγκς Λάντινγκ :
Ναι, οκ,  αλλά μπορούσε κι αλλιώς ή απλά να περίμενε κι άλλο ,  χαμένος  ήταν έτσι κι αλλιώς ο Mad,  θα μπορούσε να τον καθυστερήσει, να τον κρατήσει όμηρο κ.α.  --  άρα μήπως  το σωστό ήταν το 2) ;
πήγα στο 2)   Όχι, μπορούσε απλά να τον εξουδετερώσει .  Ναι ...  αλλά ...
οι ώρες, η ώρα, τα λεπτά κ.ο.κ  περνάνε  με τρελούς ρυθμούς και αγωνία δεν ξέρεις τι θα συμβεί,  κι αν με υποπτευθεί (μπήκα στη θέση του Τζέιμι ,  απ' ότι καταλάβατε) , με συλλάβει. το Κινγκς Λάντινγκ  μπορεί να ανατιναχτεί  είτε ζω είτε δε ζω ,  μπορεί να γίνει και σε λίγο  ή και τώρα ...  Να τον κρατήσω όμηρο;  θα τα καταφέρω να τον έχω ; θα καταφέρω να ελέγξω την κατάσταση; είναι σίγουρο;      Κι αν ναι, κι όλα καλά πώς ΠΩΣ  θα μεταχειριστούν οι νικητές κι αντίπαλοί του, ακόμη κι ο πατέρας μου, το βασιλιά που ορκίστηκα να υπερασπίζομαι; να σκοτωθώ τότε; αφού προδώσω και παραδώσω; Να ...  καλύτερα για όλους να το ΚΑΝΩ τώρα , να τελειώνουμε γρήγορα  κι ας με ακολουθεί η φήμη του "Βασιλοκτόνου" ,  δε βαριέσαι,  είμαι ο Τζέιμι  (όχι με έπαρση) ...

- όλα αυτά σε ίσως ένα δευτερόλεπτο (με υπερβολή φυσικά,  ίσως κι όχι)  αποφάσισα με σιγουριά να κανω κλικ στην επιλογή 1
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Τζέιμυ Λάννιστερ: Έπρεπε να δολοφονήσει τον Αίρυς Ταργκάρυεν? - by SANDOR CLEGANE - 25-05-2017, 05:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)