Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τάηγουιν Λάννιστερ... ο Μακιαβέλλι του Γουέστερος
[member=396]arwyn[/member] ,  (hi)

έχεις δίκιο, όπως κι οι τίτλοι των βίντεο, όσον αφορά  τον τίτλο "Τάηγουιν Λάννιστερ... ο Μακιαβέλλι του Γουέστερος" .
Απ' τα πρώτα  τόπικ που είχα κάνει  είχα αφιέρωμα-φωτογραφία στον Τάιγουιν  ( "tribute to: Tywin"  - βέβαια όπως και πάρα πολλές άλλες φωτος και συνημμένα "χάθηκαν" ...  έτσι κι αυτή  κι αφού την ξαναβρήκα στα αρχεία μου την ξαναδείχνω)  με την παραπομπή
Τάιγουιν-Μακιαβέλλι :

[Image: nY28OHVKR9SZ8GwU1_HjwA.png]

Αν προσέξετε καλύτερα,  ο Νικολό είναι  φαν του Τάιγουιν (και του ASOIAF )  , τον έχει και στο κάδρο καβάλα στ' άλογο,
κι έχει ήδη γράψει τον "Ηγεμόνα"  ...

Επίσης  απ' το μενού [Image: CL3xrmwfTx221JnrGlvF7A.png] 6 στήλη  υπάρχει το τόπικ
" Tywin Lannister "  ( από anastasis1914 στις  28-01-2013  -  εγώ γράφτηκα 1-8-13  κι επίσης φίλε  [member=126]anastasis1914[/member]  νομίζω δεν έχουμε συνομιλήσει ποτέ )
  έχουμε κι ένα σχόλιο απ' τον admin  ( ex- Tywin Lannister )  [member=110]Durzo[/member] (πού "χαθηκες",  ρε ψυχή; ... )  :
Quote:  Ο Αγαπημένος μου χαρακτήρας ! Θα μπορούσα να γράφω για τον Tywin για ώρες...  
Show Content

Για τα βιντέακια ( τρόπος του λέγειν,  βιντεάρες είναι  - και να εξομολογηθώ:  αν κάτσω να τα δω ,  δεν πάω και μετά για πτυχίο αγγλικής,  που δεν έχω! ...    ) σ' ευχαριστούμε πολύ  κι ελπίζω  σε κάποια  απ' τα "σεντόνια" σου  που ετοιμάζεις...

A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Τάηγουιν Λάννιστερ... ο Μακιαβέλλι του Γουέστερος - by SANDOR CLEGANE - 21-06-2017, 04:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)