Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaime Lannister-Προβληματισμοί
Θα πρέπει να ξαναδιαβάσω το κεφάλαιο εκείνο, προκειμένου να απαντήσω με ακρίβεια, γιατί δεν το έχω φρέσκο και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από εκείνο το σημείο. Γενικά πάντως κι αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ο Τζέιμι απογοητεύεται και πικραίνεται από την συμπεριφορά της αδερφής του αφού επέστρεψε από την αιχμαλωσία του με ένα χέρι. Καταλαβαίνει ότι η Σέρσεϊ τον χρησιμοποιεί αλλά δεν θέλει να πιστέψει ότι δεν τον αγαπάει όσο και όπως την αγαπάει αυτός.

Όσο για τη Σέρσεϊ, νομίζω ότι στον Τζέιμι βλέπει τον εαυτό της κι αυτό αγαπάει. Ο Τζέιμι είναι αυτό που θα ήθελε εκείνη να είναι και είναι αυτός που τη βοηθάει να πετύχει τους σκοπούς της. Το ότι είναι δίδυμοι κάνει το δεσμό τους ακόμη πιο ισχυρό αλλά συγχρόνως ο αδερφός της αποτελεί το υποχείριό της, χωρίς αμφιβολία.

Ωστόσο, όταν ο Τζέιμι ακρωτηριάζεται, παύει να της μοιάζει, δεν είναι τέλειος πια, δεν είναι σαν κι αυτήν και τον περιγελά με κάθε ευκαιρία. Επίσης, τον θεωρεί ανεπαρκή, επειδή δεν είναι φιλόδοξος όπως αυτή και δεν τη βοηθάει πια.

Το ότι η επιστροφή του ακρωτηριασμένου Τζέιμι συμπίπτει με τον θάνατο του γιου της, που έχει ως συνέπεια να ξελασκάρει για τα καλά η βιδούλα στο μυαλό της, κάνει πιο δυσδιάκριτο το αν η Σέρσεϊ φερόταν πάντα έτσι στον Τζέιμι κι αν τον περιφρονούσε πάντα στον ίδιο βαθμό.
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Jaime Lannister-Προβληματισμοί - by nirne - 28-06-2017, 09:04 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)