Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Θέμα για ... ψιλοσυζήτηση
Ααα πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτή την συζήτηση!!

Και εγώ έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΝΚ. Προσωπικά και εγώ δεν νομίζω ότι ο Μπράν είναι ο ΝΚ καθώς όπως είπε ο Σάντορ προκαλέι εντύπωση το πώς γίνεται να βρίσκεται σε δύο σώματα ταυτόχρονα. Επίσης, ο Μπράν φαίνεται ότι ώς 3-eye-raven γνωρίζει τα πάντα για το ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν ενώ ο ΝΚ αναλύοντας τις κινήσεις του φαίνεται να έχει ένα σχέδιο το οποίο δείχνει να έχει εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Ένα ακόμα στοιχείο που με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι ΝΚ και Μπράν ένα είναι το γεγονός ότι ο Μπράν έστειλε κοράκια ώστε να δεί που βρίσκεται ο ΝΚ και ο στρατός του...!!Plus ο ΝΚ υπήρχε πρίν ακόμα ο Μπράν αρχίσει να μαθαίνει για τις δυνάμεις του.

Έτσι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως ο ΝΚ να ήταν ένας 3-eye-raven με αίμα Στάρκ ή Ταργκάρυεν (λόγω της αντοχής του στην φωτιά απο το τελευταίο επεισόδιο ή ακόμα και στο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν που διαπέρασε την φωτιά των παιδιών του δάσους) ή ακόμα και των δύο. Επίσης, σε αυτό το ενδεχόμενο αφήνω ανοικτή την πιθανότητα ο ΝΚ να "ελέγχει¨τον Μπράν ώστε να ολοκληρώσει το σχέδιο του (π.χ. του έβαλε την ιδέα να στείλει τα κοράκια και να δεί που είναι ο στρατός των νεκρών και να ειδοποιήσει όλο το Westeros).

Παράλληλα φαίνεται να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ Τζόν και ΝΚ απο τον τρόπο με τον οποίο κοιτούσε ο ένας τον άλλον και στις 2 συναντήσεις τους (ίσως ένας παλιός Βασιλιάς του Βορρά? ). Σε μία σειρά βιβλίων την οποία διάβασα φέτος The Broken Empire Trilogy του Mark Lawrence το βάζω και σε σπόιλερ για όσους δεν το έχουν διαβάσει...

Show Content

“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.”  The revenge of Sansa Stark.

"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Θέμα για ... ψιλοσυζήτηση - by jermn - 23-08-2017, 05:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)