19-01-2018, 10:42 AM
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως ο μουγγός ακόλουθος του Θήον (Γουάξ ακολούθησε για μίλια ολόκληρα τους Ρίκκον/Όσα/Σάγκυ, δεν τον πήρε ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΦΑ και ειδικά ο ανταρόλυκος, τους είδε να φτάνουν κατά θάλασσα μερία (άρα περάσαν μέσα από χωράφια των Άμπερ ή Μπόλτον όπου δεν τους πήρε ούτε εκεί κανείς πρέφα), βρήκαν πλοιάριο, περάσαν απέναντι στο Σκάαγκος και ο μουγκός μύρισε τα δάχτυλά του και υπέθεσε πως οι 3 πάνε Σκάαγος και όχι, ας πούμε κάπου άλλου, πχ να περάσουν τη στενή θάλασσα.
Ή εν πάση περιπτώση και να τα άκουσε όλα αυτά να τα συζητάνε οι 2 τους, χωρίς να τους ακολουθήσει, αυτό απαιτεί να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτούς. Το "είμαι κόντρα στον άνεμο και ακούω, αλλά ο ανταρόλυκος δεν πιάνει τη μυρωδία μου" εμένα δεν μου καλοστέκει. Κάτι μου βρωμάει εδώ και ειδικά όταν στο παιχνίδι εμπλέκεται ο αγαπημένος μου Μάντερλυ.
Ή εν πάση περιπτώση και να τα άκουσε όλα αυτά να τα συζητάνε οι 2 τους, χωρίς να τους ακολουθήσει, αυτό απαιτεί να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτούς. Το "είμαι κόντρα στον άνεμο και ακούω, αλλά ο ανταρόλυκος δεν πιάνει τη μυρωδία μου" εμένα δεν μου καλοστέκει. Κάτι μου βρωμάει εδώ και ειδικά όταν στο παιχνίδι εμπλέκεται ο αγαπημένος μου Μάντερλυ.
Olga Markatou, First of her Name, Bouboulina of the Narrow Sea, Queen of the Tomatoes and Protector of Palaio Psychiko