24-05-2019, 06:24 AM
[member=2820]odykal[/member] και [member=190]ksoudis[/member] λονγκ τάϊμ νόου σή!
Θα εστιάσω σε αυτά που μου άρεσαν.
1. Η ερμηνεία του Τύριον. Σιωπηλός, βλοσυρός και ερωτευμένος με την Νταινέρυς. Όταν ψάχνει τα δίδυμα στα συντρίμμια είναι απλά τραγικό. Όταν βλέπει το χέρι του Τζέιμυ εκεί η καρδιά του ραγίζει.
2. Η σκηνοθεσία, και ειδικά αυτό το πλάνο
3. Ο Μπρον τώρα δικαιώνεται! Ξεκινάω ξεχωριστό θέμα για το μεγάλο ρεμάλι του Γουέστερος! Και σε όσους δεν άρεσε η κατάληξη του:
4. Εγώ δικαιώνομαι και όλοι όσοι στήριζαν Σάνσα. Σπολλάτη στην βασίλισσα του Βορρά! Ποτέ δεν υπήρξε πιο όμορφη.
5. Η Σερ Μπριέν ολοκλήρωσε την σελίδα του Σερ Τζέιμυ
6. Ο Πόντρικ ιππότης!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα εστιάσω σε αυτά που μου άρεσαν.
1. Η ερμηνεία του Τύριον. Σιωπηλός, βλοσυρός και ερωτευμένος με την Νταινέρυς. Όταν ψάχνει τα δίδυμα στα συντρίμμια είναι απλά τραγικό. Όταν βλέπει το χέρι του Τζέιμυ εκεί η καρδιά του ραγίζει.
2. Η σκηνοθεσία, και ειδικά αυτό το πλάνο
3. Ο Μπρον τώρα δικαιώνεται! Ξεκινάω ξεχωριστό θέμα για το μεγάλο ρεμάλι του Γουέστερος! Και σε όσους δεν άρεσε η κατάληξη του:
4. Εγώ δικαιώνομαι και όλοι όσοι στήριζαν Σάνσα. Σπολλάτη στην βασίλισσα του Βορρά! Ποτέ δεν υπήρξε πιο όμορφη.
5. Η Σερ Μπριέν ολοκλήρωσε την σελίδα του Σερ Τζέιμυ
6. Ο Πόντρικ ιππότης!!!!!!!!!!!!!!!!
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.