Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Εουρον Γκρέιτζου
Νομίζω οτι ο Martin επέλεξε να δώσει έμφαση στο σοι του Theon, επειδή κατα βάθος γουστάρει να δημιουργεί οικογένειες με απόλυτα διαφορετικά μέλη. Ο Euron υπάρχει επειδή κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Δεν νομίζω ότι θέλει πραγματικά τον θρόνο, απλώς λατρεύει το χάος που προκαλεί στην προσπάθεια του να πάρει τον θρόνο.
Προσωπικά δεν θέλω να μπω στο μυαλό του Euron, ειδικότερα αφότου διάβασα το κεφάλαιο όπου ο Aeron θυμάται τον αδερφό του να τον βιάζει............
Μπορεί να έστειλε τον Vic σε αποστολή αυτοκτονίας, μπορεί ο GRRM να θέλησε να βάλει την Dany να επιλέξει συμμάχους από μεγαλους οίκους, σε ότι αφορά τον Βορρά, η Asha έγινε από τις αγαπημένες μου ηρωίδες όταν τους πέταξε κουκουνάρια, σοβαρά τώρα, τί έχουν να κερδίσουν από τον Βορρά πέρα από το prestige? Θα έχουν για γείτονες wildlings και others. Αν κολώνει ας πάει προς Casterly Rock μεριά, εκεί είναι ο χρυσός και όχι τα Shield Islands, που έτσι κι αλλιώς ήταν ευάλωτα.
Είναι πειρατής, κάτι σε Jack Sparrow, αλλά στο πιο ρεαλιστικό.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.

Messages In This Thread
Εουρον Γκρέιτζου - by craven - 24-03-2013, 07:41 PM
Εουρον Γκρέιτζου - by Σιέρα - 26-03-2013, 07:00 PM
Εουρον Γκρέιτζου - by Σιέρα - 27-03-2013, 10:08 AM
Εουρον Γκρέιτζου - by melisandre - 01-04-2013, 01:32 PM
Εουρον Γκρέιτζου - by melisandre - 07-04-2013, 04:11 PM
Εουρον Γκρέιτζου - by vamos1982 - 07-04-2013, 05:45 PM
Εουρον Γκρέιτζου - by craven - 08-04-2013, 11:30 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)