28-03-2013, 05:03 PM
Έτσι μπράβο, ωραίο ποστ... Ελπίζω να μην είναι κάποιοι πάλι κάθετοι εδώ και να προσπαθούν να περάσουν τις δικές τους απόψεις (αστειεύομαι)
Καλά τα λες για τον Βικ, αλλά ο Μοκκόρο δεν είναι τόσο καλός ιερέας όσο εγώ :geek:
Μην σου πω ότι εγώ τον εκπαίδευσα...
Σαν γνήσια Μελ, θα υποστιρήξω ότι ο Άζορ Αχάι είναι όντως ο Στάννις Μπαράθηον, ο Βασιλιάς του Westeros
(Ας τα γράψω όπως και εσύ, να είναι ωραία)..
1. Αναγέννηση - Η Αναγέννηση του έγινε στην τελετή στο Ντράγκονστόουν..
2. Αλάτι και καπνός - Το ίδιο το Ντράγκοστόουν είναι μέρος με αλάτι και καπνό, και ο Στάννις είναι ο Άρχοντας του...
3. Θυσία - Δεν έχει κάνει ακόμα την θυσία του (αν και μερικοί μπορούν να επικαλεστούν τον παραλίγο θάνατο του στην πολυορκεία του Ντράγκονστόουν για χάρη του Ρόμπερτ). Όταν με το καλό κάνει την θυσία, θα αποκτήσει και το πραγματικό Lightbringer (αυτό που έχει είναι ψεύτικο.. ουυυυ)
4. Έξτρα - Το λέω εγώ.. Είμαι ιέρεια του Ρ\'λορ... Τερμα..
Καλά τα λες για τον Βικ, αλλά ο Μοκκόρο δεν είναι τόσο καλός ιερέας όσο εγώ :geek:
Μην σου πω ότι εγώ τον εκπαίδευσα...
Σαν γνήσια Μελ, θα υποστιρήξω ότι ο Άζορ Αχάι είναι όντως ο Στάννις Μπαράθηον, ο Βασιλιάς του Westeros
(Ας τα γράψω όπως και εσύ, να είναι ωραία)..
1. Αναγέννηση - Η Αναγέννηση του έγινε στην τελετή στο Ντράγκονστόουν..
2. Αλάτι και καπνός - Το ίδιο το Ντράγκοστόουν είναι μέρος με αλάτι και καπνό, και ο Στάννις είναι ο Άρχοντας του...
3. Θυσία - Δεν έχει κάνει ακόμα την θυσία του (αν και μερικοί μπορούν να επικαλεστούν τον παραλίγο θάνατο του στην πολυορκεία του Ντράγκονστόουν για χάρη του Ρόμπερτ). Όταν με το καλό κάνει την θυσία, θα αποκτήσει και το πραγματικό Lightbringer (αυτό που έχει είναι ψεύτικο.. ουυυυ)
4. Έξτρα - Το λέω εγώ.. Είμαι ιέρεια του Ρ\'λορ... Τερμα..