Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τελικοί τίτλοι επεισοδίων (Σπόιλερς)
Το 1.... μου είναι πολύ άσχετο καθώς αυτό αν θυμάμαι καλά το ακούμε πρώτη φορά στο τέλος του τρίτου από τον καπετάνιο που πάει την Άρυα across the narrow sea!
To 2.... νομίζω έχω ξεχάσει το τι έγινε που επειδή τα διάβασα όλα παρέα! ίσως κάτι με την Κάτλυν στο Ριβεραν!
Το 3.... ο παλιόφιλος Τζέιμη χάνει το χέρι του!
Το 4.... ο Μόρμοντ πεθαίνει ύστερα από την προδοσία των βιαστών και κακοποιών που μάζευε η νυκτερινή φρουρά εδώ και χρόνια (Μεταξύ μας.. λογικό!)
Το 5.... Ύγκριτ is here. Σε αυτό το επεισοδίων τα \"βρίσκουν\" με τον Τζον
Το 6.... Νομίζω το πιο καθαρό! Οι άγριοι ανεβαίνουν το τείχος!
Το 7.... ήταν μια αρκούδα μια αρκούδα μια αρκούδα. Μαύρη και καφέ με μια μακριά πλεξούδα!!! [Image: icon_wink.gif]
Το 8... ;;;;
Το 9.... [Image: icon_sad.gif] [Image: icon_sad.gif] [Image: icon_sad.gif] Ο Κόκκινος γάμος! Νομίζω πως το 9 επεισόδιο του 2 κύκλου (Blackwater) και το 9 επεισόδιο του 3 θα είναι τα καλύτερα επεισόδια που έχει δείξει η σειρά!! Το περιμένω πως και πως!
Το 10.... Ουψ, ποια είναι η Μύσα ...Μισσάντεϊ ; Αν ναι τότε η Ντανύ παίρνει την πρώτη πόλη στις περιοχές των σκλάβων!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Τελικοί τίτλοι επεισοδίων (Σπόιλερς) - by alie kladis - 29-03-2013, 04:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)