Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο διάδοχος των Stark.
Quote:
\"phoenix\":3x260ojz Wrote:Υπάρχουν δύο αντικειμενικές δυσκολίες με το διάταγμα του Robb. Πρώτον, δεν ξέρουμε καν που είναι και αν σώζεται κάπου. Δεύτερον, ο Robb υπέθεσαι πως θα βρεθεί τρόπος να απαλλαγεί ο Jon από τους όρκους του αλλά το βασικό είναι πως δεν υπάρχει προηγούμενο γι\' αυτό οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο η υπόθεσή του έχει βάση ή όχι αφενός, αφετέρου δεν ξέρουμε καν αν το δεχτεί ο ίδιος, έχει ήδη πει όχι στον Stannis. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως έχει συμμαχήσει με τον Stannis, οπότε το να διαδεχτεί τον Robb ως King in the North τον φέρνει άμεσα αντιμέτωπο με τον Stannis.
Ναι ξέρουμε πως σώζεται. Μπορεί να μην το έχουμε διαβάσει ξεκάθαρα αλλά το καταλαβαίνουμε. Μην ξεχνάς ότι φτάνει στα χεριά του HR δεν φεύγει εύκολα ή πριν να είναι η ώρα του. Δεν ξέρουμε αν δεν υπάρχει προηγούμενο. Όπως δεν ξέρουμε πως και αν θα είναι στο τέλος το Wall/NW. Ούτε αν θα ζήσει ο Stannis αλλά ποιος στο κάτω δεν θα ήθελε τον σωτήρα για βασιλιά?

Quote:Aν υπολογίσουμε επίσης και αυτό που ανέφερα και στο προηγούμενο post για το θέμα της διατύπωσης δλδ, εγώ θεωρώ πως αν εμφανιστεί ο Rickon είναι δικαιωματικά αλλά και βάσει πιθανοτήτων ο πιθανότερος διάδοχος.
Δικαιωματικά διάδοχος είναι ο νόμιμος συμφώνα με την διαθήκη.

Quote:Μετά τον Rickon είναι η Sansa που λογικά θα κυβερνήσει (όταν εμφανιστεί) έως την ενηλικίωση του Rickon.
Αναφέρω ξανά πως η Sansa δεν έχει αποκληρωθεί απλά την προσπέρασε στη διαδοχή. Αν ο Jon δε θελήσει ή δεν μπορέσει να απαλλαγεί από τους όρκους του δεν απαγορεύει τίποτα στη Sansa να κληρονομήσει το Winterfell, είτε στο ονομά της είτε σαν regent για τον Rickon όπως η Cersei για τον Tommen.
Η διαθήκη από ότι έχουμε δει από την σκηνή μάνας γιου είναι ρητή. Η Sansa είναι νομικά αποκληρωμένη όποτε κάνεις δεν μπορεί να το αλλάξει χωρίς να παραβεί τον νόμο και να γίνει προδότης. Η Cersei ήταν η μητέρα του Tommen δεν είναι το ίδιο.

\'Η εγώ έχω κάνει κάποιο σοβαρό λάθος ή εσύ. Πως ξέρουμε ότι σώζεται ή που είναι? Την τελευταία φορά ήταν στη σκηνή του Robb όπου την υπέγραψαν αλλά το τι έγινε μετά ή τι σκόπευε να την κάνει ο Robb δεν αναφέρεται. Πολύ πιθανό να την έδωσε σε κάποιον για να τη φυλάξει αλλά πιθανό να χάθηκε μετά τον Red Wedding.

Η διαθήκη του king in the North έχει εξουσία όσο υπάρχει ο King in the North. Νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο, λογικό και κοινά αποδεκτό. Άρα προς το παρόν δεν έχει καμιά αξία, οπότε νόμιμος διάδοχος είναι ο Rickon.

Όπως είπα και παραπάνω εφόσον ο τίλος δεν υπάρχει και το διάταγμα δεν ισχύει. Νομίζω είναι ξεκάθαρο, εκτός κι αν υπαινήσεσαι πως ολόκληρος ο βορράς είναι προδότες που ακολουθούν τους Boltons και τους Lannisters κατ\' επέκταση.
I will hear you say it! She was Elia of Dorne.

Messages In This Thread
Ο διάδοχος των Stark. - by ksoudis - 25-03-2013, 02:00 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by direwolf - 26-03-2013, 06:44 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 27-03-2013, 09:34 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 29-03-2013, 11:04 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 29-03-2013, 11:54 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 30-03-2013, 10:53 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 31-03-2013, 11:15 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by atropos - 02-04-2013, 06:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)