Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο διάδοχος των Stark.
Quote:\'Η εγώ έχω κάνει κάποιο σοβαρό λάθος ή εσύ. Πως ξέρουμε ότι σώζεται ή που είναι? Την τελευταία φορά ήταν στη σκηνή του Robb όπου την υπέγραψαν αλλά το τι έγινε μετά ή τι σκόπευε να την κάνει ο Robb δεν αναφέρεται. Πολύ πιθανό να την έδωσε σε κάποιον για να τη φυλάξει αλλά πιθανό να χάθηκε μετά τον Red Wedding. .
Όχι. Ξέρουμε ότι την έστειλε με την Mormont τον Glover και τον Mallister στον Reed. Από κει και περά δεν ξέρουμε τι έγινε. Πάντως στο Dance η Young She-Bear λέει ότι η μητέρα της είναι μαζί με την Lyra και την Jory αλλά δεν λέει που είναι.
Δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο το «Bear Island knows no king but the King in the North, whose name is STARK.» της Λυαννα?
Quote:Όπως είπα και παραπάνω εφόσον ο τίλος δεν υπάρχει και το διάταγμα δεν ισχύει. Νομίζω είναι ξεκάθαρο, εκτός κι αν υπαινήσεσαι πως ολόκληρος ο βορράς είναι προδότες που ακολουθούν τους Boltons και τους Lannisters κατ\' επέκταση.
Ακριβώς το αντίθετο. Οι Βόρειοι είναι εχθροί των Bolton και για αυτούς το διάταγμα ισχύει.

Quote:Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με phoenix, εν μέρη όμως.
Εφόσον πλέον δεν υπάρχει \"King in the North\" τότε δεν ισχύει και η διαθήκη του Robb. Είναι κοινή λογική. Αν ας πούμε βρούμε τώρα μια διαθήκη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, θα έχουμε νέο Αυτοκράτορα ; [Image: icon_lol.gif]
Ναι αλλα θυμήσου το King in the North declaration από τους Bannermen ακόμα και αφότου είχαν χάσει τον θρόνο.

Quote:Όλα αυτά που λέω τα στηρίζω στο τι έγινε με τον Iron Throne, μεταξύ Targaryen και Baratheon. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν θα ήταν ο Stannis νόμιμος Βασιλιάς, αλλά ο Aegon
Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο πήραν οι Baratheon τον θρόνο όπως λέει όμως ο Νεντ “You had the better claim, Your Grace.” Καθώς η γιαγιά Baratheon ήταν κόρη του Egg.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.

Messages In This Thread
Ο διάδοχος των Stark. - by ksoudis - 25-03-2013, 02:00 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by direwolf - 26-03-2013, 06:44 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 27-03-2013, 09:34 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 29-03-2013, 11:04 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 29-03-2013, 11:54 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 30-03-2013, 10:53 AM
Ο διάδοχος των Stark. - by jonʹs spearwife - 30-03-2013, 06:55 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by phoenix - 31-03-2013, 11:15 PM
Ο διάδοχος των Stark. - by atropos - 02-04-2013, 06:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)