31-03-2013, 01:25 PM
Χωρίς να είμαι βέβαιη, έχω την εντύπωση πως ο Roose και ο Domeric ήταν οι τελευταίοι των Bolton, πεθαίνει ο γιός του και ο Roose αναγκάζεται να έχει στο πλευρό του τον Ramsay. Δεν θυμάμαι να γίνεται αναφορά σε άλλους Βolton, αυτός νομίζω ήταν και ένας από τους λόγους που ο Roose συνομώτησε με τους Lannister, η υποσχεση ότι θα νομιμοποιήσουν τον γιό του.
Μην μου αναφέρεις την Jeyne Poole...........
Θα μπορούσαν να έβαζαν ένα κοριτσάκι κομπάρσο και μετά να την ξαναπαρουσίαζαν στους επόμενους κυκλους. Ελπίζω να κρατήσουν την πλοκή της ψεύτικης Άrya...
Φοβάμαι πως η μεταφορά των βιβλίων στην τηλεόραση θα γίνει σαν τον Harry Potter, όσο πιο περίπλοκα γινόντουσαν τα βιβλία, τόσο πιο απλοικές οι ταινίες και μεγαλύτερες οι διαφορές. Τέσπα, ελπίζω ο Locke να παίξει καλά τον ρόλο του.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εαν η τελευταία σκηνή στο τέλος του κύκλου, θα είναι η ίδια με την τελευταία σκηνή και στο βιβλίο. Mhysa πάει να πει μητέρα και η Stoneheart υπήρξε και αυτή μητέρα.
Μην μου αναφέρεις την Jeyne Poole...........
Θα μπορούσαν να έβαζαν ένα κοριτσάκι κομπάρσο και μετά να την ξαναπαρουσίαζαν στους επόμενους κυκλους. Ελπίζω να κρατήσουν την πλοκή της ψεύτικης Άrya...
Φοβάμαι πως η μεταφορά των βιβλίων στην τηλεόραση θα γίνει σαν τον Harry Potter, όσο πιο περίπλοκα γινόντουσαν τα βιβλία, τόσο πιο απλοικές οι ταινίες και μεγαλύτερες οι διαφορές. Τέσπα, ελπίζω ο Locke να παίξει καλά τον ρόλο του.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εαν η τελευταία σκηνή στο τέλος του κύκλου, θα είναι η ίδια με την τελευταία σκηνή και στο βιβλίο. Mhysa πάει να πει μητέρα και η Stoneheart υπήρξε και αυτή μητέρα.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.