02-04-2013, 11:42 AM
Quote:Εγω δεν ειπα πουθενα οτι εμπνευστηκε ο Μαρτιν απο τη Ροουλινγκ!Το θεμα ειναι λογοτεχνικες αναφορες! Αρα και το αντιθετο!Λάθος. Το θέμα αν το διάβασες από την αρχή λέει: Σκοπός αυτής της ενότητας, είναι να συγκεντρωθούν οι λογοτεχνικές αναφορές στα βιβλία του GRRM.
Όποτε ναι είσαι εκτός θέματος.
Quote:O aragorn μεγαλωσε στον Σκιστο λαγκαδι γνωριζοντας τη καταγωγη του!Ο Τζον μεγαλωσε απο τον θειο του χωρις να ξερει τους πραγματικους του γονεις.Επισης για να σου βγει η συγκριση κανεις 2 υποθεσεις και οχι μια! Οτι J = L + R και οτι θα σωσει και το συμπαν! Ο αραγκορν που τον γνωριζουμε σε μια εγαλη ηλικα εχει να παρει μονο μια αποφαση ( αν θα δεχθει τη κληρονομια του ως βασιλεας των ανθρωπων, αντιθετα ο Τζον ειναι ενας νεαρος που βρισκεται συνεχεια σε σταυροδρομια και πρεπει να παρει αποφασεις με γνωμονα το ηθος του και το κοινο καλο!
Καταρχήν ο Αραγκορν την έμαθε την καταγωγή του αφού έγινε 20 ετών. Το R+L=J είναι ποια γεγονός ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας, μόνο για το τυπικό της υπόθεσης μένει να φάνει και στο γραπτό. Ίσως μόνο για το σύμπαν έχεις δίκιο. Όσο για τις αποφάσεις του Αραγκορν είναι τόσο λάθος αυτό που λες που δεν ξέρω ούτε από του να το πιάσω.
Quote:Βρηκες 2 γενιες ανθρωπων που \'\'ισως\'\' εχουν κοινα χαρακτηριστικα σε ματια και μαλλια! Κατα αλλα οι first men ειναι οι ιθαγενεις του γουεστερος πριν ερθουν οι Ανταλς,κάνεις λάθος. Οι First Men ήρθαν στο Westeros. Ιθαγενεις του Westeros είναι μονο τα Cotfs, Others.
Quote:Δε θυμαμαι τη περιπτωση! Αναφερεται στο Σιλμαριλιον η στις ατελειωτες ιστοριες για να ριξω μια ματια? .Silmarillion. H Aredhel ήταν κόρη του Fingolfin, αδελφή του Fingon, Turgon και Argon και μητέρα του Maeglin
Quote:Ο Τομ αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα μυστηρια του Αρχοντα !Δε ξερει απλα 1-2 γεγονοτα απο τη πλοκη οπως ο Ριντ! Ειναι αρχαιος και γνωριζει παρα πολλα πραματα που δε τα κραταει μυστικα! Απλα δε βρισκει το λογο να τα πει!Σκεφτεται τελειως διαφορετικα και συμμετεχει στη πλοκη βοηθωντας τον φροντο στο ταξιδι του! Αν δε περνουσε ο φροντο απο τη περιοχη του δε θα γνωριζαμε ουτε την υπαρξη του! Αντιθετα ο ριντ συμμετεχει ενεργα στελνωντας ως βοηθεια τα παιδια του και λογικα θα ειναι αυτος που θα αποκλαυψει στη συνεχεια καποια κομματια του παζλ ( κατι που δε κανει ο Τομ) .Ξέρεις εσύ τι κάνει ο Tom, ή μήπως τι κάνει ο Reed? H’ μήπως τι ξέρει ο Reed? To θέμα είναι ότι και οι δυο είναι μυστηριώδεις πρόσωπα που λένε και κάνουν ποιο πολλά από όσα οι άλλοι γνωρίζουν.
Quote:δε καταλαβα τι εννοεις!Αυτό που είπα. Τι δεν κατάλαβες?
Quote:Εδω και αν δε καταλαβα! Μου το εξηγεις λιγο?Το ίδιο…. Ο Aragorn και από την οικογένεια της Gilraen και του Arathorn κατάγεται από το House of Elros ο Jon αν είναι σωστή η θεωρεία περί της καταγωγής των Valyrian (proto Valyrian First men)κατάγεται και από τις δυο μεριές από τους First Men.
Quote:γιατι ειναι χρυσος οι σταρκ?γιατι αυτοι εχουν ιστορια 10000 ετων αλλα και την ακλόνητη πίστη των ακόλουθων τους(εκτος των Bolton). Που ειναι το λαθος?
Quote:Με παρα πολυ φαντασια!Kαι σε ποιο ακριβώς κάνω λάθος?
Quote:Υποθεση ξανα! Για την οποια επετρεψε μου να αμφιβάλλω!Με το να το αμφισβητείς δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι.
Για να είναι οι KG στο ToJ, ο Jon ήταν ο βασιλιάς και από την στιγμή που ο Ρομπ τον ονόμασε ως τον επόμενο βασιλιά ο Jon είναι ο βασιλιάς για τους πιστούς τωv Stark.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.