07-04-2013, 08:58 AM
Quote:Αυτό είναι αλήθεια ότι με προβληματίζει πολύ... Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν θα μπορεί να αντέξει το κρύο, πιθανές βροχές, χιονοπτώσεις κ.λπ.αν έχουν ήδη πεθάνει ποια μάχη? Το είπα και προηγούμενος ο Meraxes ο όποιος ήταν και τεράστιος και εκπαιδευμένος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει στην βροχή στο Storm’s End και όσο πάλεψε, πάλεψε από την γη. Θα τα καταφέρουν τα κοτοπουλάκια σε αυτά που φέρνουν οι others μαζί? Και άντε και ζουν αλλά προσπαθούν να παλέψουν από την γη. Είναι τόσο δύσκολο να τους σκοτώσουν οι Others (κυρίως αφού η φωτιά δεν τους πειράζει)?
Αλλά σε πιθανή μάχη με Others, προβληματίζομαι ιδιαίτερα...
Αν απλά πετάει από πάνω και τους ρίχνει φωτιά, πως μπορούν να τον αντιμετωπίσουν οι Others ? Ξέρουμε ότι είναι καλοί πολεμιστές, αλλά ως εκεί. Δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω για αυτούς. Είναι σε στυλάκι assassin\'s creed π.χ. ;
Κάτι σαν ισοπαλία μου κάνει η φάση... Η φωτιά του δεν θα κάνει τίποτα στους Others (θα μου πεις η φωτιά ενός δράκου διαφέρει από την φυσιολογική φωτιά, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να κρίνουμε με αυτό που έχουμε χειροπιαστό), και οι Others δεν θα μπορούν να φτάσουν τον δράκο για να του κάνουν κάτι....
Quote:Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο vamos είναι διαφορετικό..Νοw I see. stupid me
Όχι το αν θα μπορέσει να μπει και να χειριστεί τον δράκο... Αλλά το πόσο θα \"εθιστεί\" από αυτό, αν θα καταφέρει ποτέ να βγει ξανά να βγει από τον δράκο, και πόσο διαφορετικός θα είναι μετά.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.