07-04-2013, 04:55 PM
Μια προσωπική μου θεωρεία είναι ότι η σύζυγος του Doran η Mellario είναι στην πραγματικότητα η Septa Lemore. Γιατί:
1.Ξέρουμε ότι η Mellario έφυγε όταν ο Quentyn έγινε ward αλλά είναι φυσικό το ότι ενώ ήταν θυμωμένη με τον Doran γιατί «έδιωξε» τον Quentyn να παρατήσει τον Trystane μωρό και να φύγει?
2.Η Septa Lemore (τουλάχιστον στα αγγλικά βιβλία δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά) περιγράφεται ως «handsome» που χαρακτηρίζονται οι γυναίκες άνω των 40-45 όποτε ταιριάζει χρονικά.
3.Η Mellario είναι στο Essos. Λέγεται ότι είναι στο Norvos αλλά είναι έτσι?
4.Ο JonCon λέει την septa “Lady” κάτι που Mellario ήταν
Όποτε πιστεύω ότι είτε η Mellario έφυγε από το Dorne ως μέρος του σχεδίου του Doran να πάρει εκδίκηση είτε δουλεύει μαζί με τον Varys ως αντίποινα στον Doran.
Εσείς τι λέτε?
1.Ξέρουμε ότι η Mellario έφυγε όταν ο Quentyn έγινε ward αλλά είναι φυσικό το ότι ενώ ήταν θυμωμένη με τον Doran γιατί «έδιωξε» τον Quentyn να παρατήσει τον Trystane μωρό και να φύγει?
2.Η Septa Lemore (τουλάχιστον στα αγγλικά βιβλία δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά) περιγράφεται ως «handsome» που χαρακτηρίζονται οι γυναίκες άνω των 40-45 όποτε ταιριάζει χρονικά.
3.Η Mellario είναι στο Essos. Λέγεται ότι είναι στο Norvos αλλά είναι έτσι?
4.Ο JonCon λέει την septa “Lady” κάτι που Mellario ήταν
Όποτε πιστεύω ότι είτε η Mellario έφυγε από το Dorne ως μέρος του σχεδίου του Doran να πάρει εκδίκηση είτε δουλεύει μαζί με τον Varys ως αντίποινα στον Doran.
Εσείς τι λέτε?
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.