Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η κατάρα των Μαρτελ!
Αν και δεν έχω τελειώσει το πέμπτο βιβλίο έχω μάθει τι συμβαίνει με τον Κουέντυν Μαρτελ!

Οπότε μου γεννήθηκε η απορία. Γιατί οι Μαρτελ δεν μπορούν να σταβρώσουν σχέδιο; ο Ντόραν Νύμερος Μαρτελ πάντρεψε την αδελφή του Έλια με τον πρίγκιπα Ραίγκαρ και μέλλοντα βασιλιά του Γουέστερος. όμως η ίδια όπως και τα παιδιά τους βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια του RR.

Στην συνέχεια περί τα δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Αδελφός του Ντόραν, Όμπερυν Μαρτελ, γνωστός και ως Κόκκινη έχιδνα, πηγαίνει στο Κινγκς Λάντινγκ εκπρόσωπος του αδελφού του στο μικρό συμβούλιο του βασιλιά. Στην προσπάθειά του όμως να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδελφής του, Έλια Νύμερος Μαρτέλ-Ταργκάρυεν, συνθλίβεται κυριολεκτικά από το βουνό που ιππεύει.

Ύστερα, μαθαίνουμε στο τέλος του τέταρτου βιβλίου πως η κόρη του Ντόραν Μαρτέλ, Αριάν Μαρτελ, ήταν λογοδοσμένη με τον ζητιάνο βασιλιά, Βισέρυς Ταργκάρυεν, ο οποίος όπως ξέρουμε όλοι στέφθηκ με χρυσό στέμα από τον Καλ Ντρόγκο!!

Στο τελευταίο βιβλίο λοιπόν του Μάρτιν, βλέπουμε τον γιό του, Κουέντυν Νύμερος Μαρτελ, να πηγαίνει στην Νταινέρυς Ταργκάρυεν για να την νυμφεφθεί! Όμως αφού τρώει την χυλόπιτα, τον τρώνε τα δρακουλίνια της Ντανύ και πάει και αυτό το σχέδιο...

Τι τρέχει λοιπόν με τα σχέδια των Μαρτέλ ;;

Υ.Γ.: Δεν φτάνει που πεθαίνουν όλοι ή τα σχέδιά τους καταστρέφονται... ο πρίγκιπας του Ντορν, Ντόραν Νύμερος Μαρτελ, υποφέρει από ποδάγρα εξαιτίας της οποίας είναι καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Η κατάρα των Μαρτελ! - by alie kladis - 14-04-2013, 06:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)