Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η επανάσταση του Robert.
Quote:Δεν αμφιβάλω γι αυτό αλλά πιστεύω ότι υπήρχε κι ένα δεύτερο παρασκήνιο ανεξαρτήτως Rhaegar. Είναι φανερό πως η διακυβέρνηση του Aerys ήταν σχεδόν τυραννική και σε συνδυασμό με την απουσία δράκων είναι αναμενόμενο να συνασπιστούν και να επαναστατήσουν οι μεγάλοι οίκοι. Νομίζω ότι αυτό σχεδίαζαν και ο Rhaegar όντας λογικός και όχι ημίτρελος σαν τον πατέρα του το προέβλεψε και ήθελα να κατευνάσει τους άρχοντες καθαιρώντας τον πατέρα του αλλά με κανένα τρόπο δε νομίζω πως σχεδίαζε επανάσταση ala Robert ούτε 2ο εμφύλιο ala Blackfyre, κάτι πιο έμμεσο και ειρηνικό.
Ο Rhaegar –όπως το βλέπω εγώ ήταν τρελός, αν και ίσως όχι Αερυς τρελός αλλά τρελός, παρολαυτα αυτό που λες έχει ενδιαφέρον, ποιοι είχαν το άλλο σχέδιο να καταρρίψουν τον Αερυς?
Quote:Οι Greyjoy συνεχίζω να πιστεύω θέλουν ανεξαρτησία όπως και πάντα. Η Dainerys και οι δράκοι είναι απλά ένα μέσο γι\' αυτήν. Εξαλλόυ πιστεύεις ότι αν ο Euron ήθελε πραγματική τη Dainerys θα έστελνε τον Victarion να του τη φέρει???
Συμφωνώ απόλυτα. Οι Greyjoy παίζουν για τον εαυτό τους όχι για τους Ταργκ
Quote:Aν ο Aegon αποδειχθεί αληθινός θα έχει τη βοήθεια των Martells αλλά κανενός άλλου κατά τη γνώμη μου. Η δε Dainerys ούτε καν, μιας και έμμεσα προκάλεσε το θάνατο του Quentyn.
Και εδώ συμφωνώ απόλυτα. Ουσιαστικά οι μόνοι που μπορεί να συμμαχήσουν με κάποιον που δηλώνει Ταργκ είναι οι Μαρτελ κάνεις άλλος.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.

Messages In This Thread
Η επανάσταση του Robert. - by nirne - 09-04-2013, 09:50 AM
Η επανάσταση του Robert. - by nirne - 09-04-2013, 10:46 AM
Η επανάσταση του Robert. - by nirne - 09-04-2013, 11:24 AM
Η επανάσταση του Robert. - by nirne - 09-04-2013, 11:34 AM
Η επανάσταση του Robert. - by nirne - 09-04-2013, 11:43 AM
Η επανάσταση του Robert. - by jonʹs spearwife - 15-04-2013, 05:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)