22-04-2013, 11:47 AM
Quote:\"Jon\'s spearwife\":yuv5s4on Wrote:\"Alie Kladis\":yuv5s4on Wrote:Για τους Μπαράθηον και γενικά νομίζω πως ο αδελφός περνάει την κόρη δηλαδή είναι κάπως έτσι:Τα μπασταρδα του Robert δεν ειναι στην σειρα διαδοχης
Baratheon:
Robert-Stannis-Renly-Shireen-King\'s Robert Bastards
ο Ρόμπερτ έχει αναγνωρίσει τον Έντρικ και την Μύα!! Οπότε στο τέλος αυτά είναι οι διάδοχη
Quote:Greyjoy:το kingshmot ειναι αυτο που βγαζει τον βασηλια οχι η σειρα διαδοχης
Balon-Theon-Euron-Victarion-Aeron-Asha
Οι σιδεράνθρωποι εδώ και εκατοντάδες χρόνια δεν κάνουν kingsηmot... τώρα έτυχε στην περίπτωση αλλά η σειρά διαδοχής εφόσον το πάμε από τον Balon είναι αυτή που έγραψα νομίζω!
Quote:Τώρα για τους Stark συμφωνώ απλά ο Jon είναι ο τελευταίος στην διαδοχή εφόσον είναι ένας μπάσταρδος!Ο Jon για το βασίλειο του Βορρα ειναι ο διαδοχος συμφωνα με τον Robb, στην διαθηκη του αποκληρωσε την Sansa. Γενικα μονο τα νομιμοποιημενα μπασταρδα εχουν μερος στην σειρα διαδοχης. Οχι γενικα ολα τα μπασταρδα
Και μια ερώτηση... πότε αποκλιρώθηκε η Sansa;;;;;
Και πάλι εφόσον ζουν ο Μπραν και ο Ρικον νομίζω πως η διαθήκη δεν τους αποκληρώνει!! Οπότε η σειρά διαδοχής των Stark Boys είναι Robb-Bran-Rickon-Jon
O Robert αναγνώρισε τον Edric αλλά δεν τον νομιμοποίησε, γι\' αυτό και το επώνυμό του παραμένει Storm όχι Baratheon άρα δεν είναι στη σειρά διαδοχής του οίκου Baratheon. Για τη Mya αν θυμάμαι καλά ούτε καν αυτό ισχύει, εφόσον δεν ξέρει τον πατέρα της.
Για τους Greyjoy ομίζω μετά τον Theon είναι η Asha, εφόσον δεν ισχύει ότι οι γυναίκες κληρονομούν μετά τους άντρες όπως στους Targaryen.
Θα συμφωνήσω για τους Stark. Δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα να αποδεσμευτεί ο Jon ή αν ο ίδιος θα το θελήσει ή αν καν θα υπάρχει αξίωμα του king in the North οπότε το λογικό λέει πως μετά έρχεται ο Bran και ο Rickon.
I will hear you say it! She was Elia of Dorne.