Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Χαρακτήρες vs Ηθοποιοί
Ο Ρένλυ και ο Λόρας φαίνονται πιο αρρενωποί στο βιβλίο (σε εμφάνιση). Γεροδεμένοι και ψηλοί. Στη σειρά μου φάνηκαν μέτριοι στο ύψος και γενικά ο ηθοποιός για τον Λόρας δε μοιάζει για κάποιον που έχει νικήσει και τον Τζέιμι και το Βουνό.

Η ηθοποιός για την Σέρσει όταν την πρωτοείδα (δεν είχα διαβάσει τα βιβλία) μου φάνηκε πάρα πολύ όμορφη. Βέβαια στην πορεία έγινε τόσο αντιπαθητική που μόνο τις ατέλειές της προσέχω. Αλλά νομίζω ότι πέτυχε αυτό που ήθελε να περάσει στα βιβλία.

Τώρα η Κάτελυν όντως στα βιβλία περιγράφεται να είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη μορφή εκτός από αυτήν της Michelle Fairley. Με ικανοποιεί αρκετά θαρρώ.

Ο Τζόφρει περιγράφεται ιδιαίτερα όμορφος στα βιβλία, αλλά ο ηθοποιός το έχει πολύ το στριμμένο οπότε τον δέχομαι κι αυτόν...

Τα σταρκόπουλα και οι ηλικίες δεν έχουν καμία σχέση, η Άρυα μόνο ίσως...

Σε γενικές γραμμές το κάστινγκ αν είναι καλό... Αν είχαν και τις σωστές ηλικίες και χρώματα θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά δε βαριέσαι...

Quote:Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν ξεκίνησα να ξανά διαβάζω το δεύτερο βιβλίο οι χαρακτήρες που είχα στο μυαλό μου εξαφανιστηκαν και πήραν οι ηθοποιοί τις θέσεις τους, συνεβη σε εσάς αυτό ?

Το αντίθετο. Όταν πρωτοείχα δει τη σειρά τα πρόσωπα δεν έφευγαν από το μυαλό μου όταν άρχισα και τα βιβλία. Ώσπου με την πάροδο του χρόνου, άρχισα να πλάθω τους ήρωες στο μυαλό μου και μου κακοφαίνονται τώρα οι ήρωες της σειράς.
"Who are you, child?"
"No one."
Reply

Messages In This Thread
Χαρακτήρες vs Ηθοποιοί - by no one - 22-04-2013, 07:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)