Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Επεισόδιο 04 - And now his Watch is Ended
Quote:Καταπληκτικό επεισόδιο!!! Η σκηνή με την Ντάνυ Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η και ο Τάιγουιν μοναδικός!!! Συγκινήθηκα με την σκηνή του Θήον !!! ... και Ποια είναι η Γιάρα;;;;;;;;....

Είναι η αδερφή του Theon, η οποία ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δε την ονομάσανε Asha όπως στα βιβλία.

Quote:αν έχει διαβάσει τα βιβλία τότε θα ξέρεις πως έχει να κάνει με την [spoiler=Spoiler:2s69ctmr]σύγκλιση βασιλέων εφόσον ο πατέρας τους πεθαίνει συγκαλούνται για να ψηφίσουν νέο βασιλιά των σιδερένιων νησιών[/spoiler:2s69ctmr]

Πολύ νωρίς να το βάλουνε αυτό, αλλά στη σειρά ποτέ δεν ξέρεις. Η άλλη εκδοχή είναι να δείξουν και λίγο Γιάρα/Άσα, μιας και θα παίξει ρόλο αργότερα, να μην την ξεχάσουμε και τελείως. Άλλωστε υπάρχουν και περιστατικά που γίνονται χρονικά στο 3ο βιβλίο και απλά εμείς τα μαθαίνουμε στο 4ο επειδή μόνο τότε μας δείχνει την Άσα σε pov (point of view).

Το 4ο επεισόδιο, ντάξει... Επικότατο. Απλά.

Εν τω μεταξύ, είχα πει σε όλους τους φίλους/γνωστούς κτλ ότι η Ντενέρυς μιλάει Βαλυριανά και ότι καταλαβαίνει τα πάντα που λέει ο Κράζνυς, και ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε το δείξαν στη σειρά. Νιώθω λοιπόν τώρα, σα να έχω κάνει σπόιλερ (βασικά έχω κάνει) γιατί τελικά είχαν σκοπό να το δείξουν.

Να ξαναπώ εδώ ότι το επεισόδιο ήταν επικότατο. Και ας το πω άλλη μια φορά. Βασικά, δε το λέω άλλη φορά, το εμπεδώσατε.

Χα! τώρα το Πάσχα σκοπεύω να το δείξω το γκέιμ οφ θρόουνς και στην μικρή αδερφή, (τώρα που θα γυρίσω επαρχία), γιατί έχει πάρει απόφαση να το δει και την έβαλα να περιμένει να το δούμε μαζί. Είναι 16 βέβαια ακόμα και αυτό κανονικά είναι για άνω των 18. Το κρίμα είναι ότι της έχουν κάνει σπόιλερς. Της έχουν πει ότι πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και κάποια άλλα. Πάλι καλά που αυτοί που της κάναν το σπόιλερ δεν έχουν διαβάσει και τα βιβλία γιατί τότε θα μάθαινε και για το Rains of Castamere πριν την ώρα της.
"Who are you, child?"
"No one."
Reply

Messages In This Thread
Επεισόδιο 04 - And now his Watch is Ended - by no one - 22-04-2013, 07:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)