01-05-2013, 07:00 AM
Quote:\"Atropos\":2jxcd7us Wrote:η άποψη 5-10 κριτικών κατ εμέ υστερεί σε σχέση με εκατομύρια τηλεθεατών...θα διαφωνησω καθετα. το 50 shades of gray και το twilight εχουν εκατομυρια θαυμαστες. αυτο ομως δεν τα κανει καλα βιβλια
επισης η δουλεια των κριτικων ειναι να εξεταζουν τις σειρεσ,ταινιες κτλ οι θεατες καταναλωνουν.
Ποιός μίλησε για βιβλία; Εδώ μιλάμε για της τηλεοπτικές μεταφορές τους, εντελώς άσχετο το ένα με το άλλο. Αν και το 50 shades of gray θα περιμένω να το δω για να σου πω τη γνώμη μου, για το twilight ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τηλεοπτικό σκουπίδι. Αν ρωτήσεις όμως κάποιον άλλο(η) ίσως το θεωρεί καλό..
ΠΧ, εμένα μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το Demolition Man και πιστεύω ότι το 6,5 στο IMDB το αδικεί.
Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου και να το βρίσκεις και μεγάλο το 6,5 ή ένας κριτής να του έχει βάλει 5 επειδή δεν του άρεσε και κάποιος άλλος 7 επειδή είχε μπατζανάκη τον Σταλόνε..
Όλα είναι υποκειμενικά, απλά λόγω των μεγάλων αριθμών ανθρώπων στο IMDB, οι υποκειμενικότητες χάνονται κάπως στη γενίκευση και τη στατιστική.