03-05-2013, 09:51 PM
Sansa:
1. Σύρθηκε μπροστά στον βασιλιά και την βασίλισσα και αναγκάστηκε να πει ψέματα
2. Ότι δηλαδή δεν είναι έτσι το 99% των έφηβων
3. Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
4. έχουμε δει το τέλος?
5. ξανά Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
Sam:
1. δεν συνωμοτεί το κάνει μονός του
2. ξέρεις ότι ο Σαμ είναι μαζί της έτσι δεν είναι?
Ned:
1. και αν δεν το έκανε θα πέθαινε. Ξανά Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
2. αυτό είναι άσχετο. Δεν έχει καμία υποχρέωση να πει τίποτα στην Κατ εκείνος είναι ο Άρχοντας και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
3. ακόλουθει την απόφαση του βασιλιά και μάλιστα το κάνει ο ίδιος πράγμα που σημαίνει ότι την σέβεται
4. όχι δεν χρειάζεται να ψάξει τίποτα αυτό ήταν ο νομός
5. αυτό δεν μέτριοι γιατί δεν έβαλες κάτι..
Jon Arryn: ξέρουμε πολύ καλά τι έχει κάνει
1. Σύρθηκε μπροστά στον βασιλιά και την βασίλισσα και αναγκάστηκε να πει ψέματα
2. Ότι δηλαδή δεν είναι έτσι το 99% των έφηβων
3. Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
4. έχουμε δει το τέλος?
5. ξανά Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
Sam:
1. δεν συνωμοτεί το κάνει μονός του
2. ξέρεις ότι ο Σαμ είναι μαζί της έτσι δεν είναι?
Ned:
1. και αν δεν το έκανε θα πέθαινε. Ξανά Άρα μου λες ότι η αυτοσυντήρηση και το ένστικτο της επιβίωσης είναι λάθος? Wtelf?
2. αυτό είναι άσχετο. Δεν έχει καμία υποχρέωση να πει τίποτα στην Κατ εκείνος είναι ο Άρχοντας και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
3. ακόλουθει την απόφαση του βασιλιά και μάλιστα το κάνει ο ίδιος πράγμα που σημαίνει ότι την σέβεται
4. όχι δεν χρειάζεται να ψάξει τίποτα αυτό ήταν ο νομός
5. αυτό δεν μέτριοι γιατί δεν έβαλες κάτι..
Jon Arryn: ξέρουμε πολύ καλά τι έχει κάνει
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.