09-05-2013, 10:50 AM
Quote:Ο παϊσελ όπως και ο Κήβαν έπρεπε να φύγουν από την μέση ακριβώς για αυτό... επειδή ήταν στην μέση! Δεν πείραξαν κανέναν απλά \"μερικές φορές καλοί άνθρωποι εξυπηρετούν κακούς σκοπούς\" όπως λέει και ο αγαπημένος μου Βάρυς στον ετοιμοθάνατο Κήβαν!... τώρα η ιστορία του Βάρυς για τον ευνοχισμό του νομίζω είναι αληθηνή.. απλά έχουν σημασία τα λόγια που ακούστηκαν από την φωτιά... τα οποία λογικά και θα μάθουμε!O Kevan έπρεπε να φύγει από την μέση επειδή ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε, δηλαδή να βάελι μια τάξη στο μπάχαλο που λέγεται Επτά Βασίλεια. Lannisters Rule!!!!!!
Σχετικά με την θεωρία, η σειρά έχει κρατήσει κάποια σημαντικά στοιχεία, είναι δύσκολο όμως να βασίσεις μια θεωρία στην σειρά. Εαν ο Varys είναι όντως Blackfyre, για ποιό λόγο να ευνουχίσει τον εαυτό του? Έτσι τελειώνει ο οίκος του. Εαν η Serra ήταν αδερφή του, δεν μπορούσε να προβλέψει ο Varys ότι ο Illyrio θα έκανε αγόρι μαζί της. Ο Pycelle δεν νομίζω να είναι faceless, απλώς ένας πολύ πονηρός τύπος, που ξέρει ότι οι Lannister πάντα πληρώνουν τα χρέη τους.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.