Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οι Ιππότες του Aerys-Υποκριτές ή \'Ηρωες ή Παίκτες?
Quote:
\"Alie Kladis\":1yalpu19 Wrote:Μπορούσε να παραβεί τον όρκο του; Βρέθηκε ποτέ σε τόσο δύσκολη θέση ο Άρθουρ; Είχε ποτέ να διαλέξει ανάμεσα στον θάνατο του βασιλιά και στον θάνατο χιλιάδων δεκάδων αθόων στην πυρά; ..δεν έδωσε ποτέ όρκο ο Τζέιμι να μην κάνει παιδιά με την αδελφή του!!
πλακά κάνεις... δεν βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν αναγκάστηκε να ακούει να βιάζει την Ραελα ο Αερυς? Όταν ο Αερυς έψησε τον Rikard και σκότωσε τον Μπραντον και την παρέα του? Ποτέ δεν βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση?
Συγκρίνεις τον θάνατο δύο αρχόντων και τον βιασμό της αδελφής του βασιλιά από τον βασιλιά με τον θάνατο χιλιάδων εκατοντάδων ανθρώπων;... άσε που και ο Τζέιμι ήταν μπροστά στους θανάτους των Σταρκ και δεν έκανε επίσης τίποτα. Νομίζω πως απλά δεν συμπαθείς τον Τζέιμι και για αυτό δεν του συγχωρείς τίποτα. Όσο φανερό και να είναι πως έχει ελαφρυντικά αναγνωρισμένα από όλους.
Quote: Kudos!! Μόνο και μόνο επειδή καμιά -μια καμιά- θεωρία, όσο καλά και αν υποστηρίζεται δεν είναι τίποτα άλλο από θεωρία έως ότου αποδειχθεί στο χαρτί από τον συγγραφέα.
Υπάρχουν όμως θεωρίες σωστές που στηρίζονται από στοιχειά και crackpot που δεν στηρίζονται πουθενά. Έχω πε πολύς φορές ας προσπαθήσει κάποιος να «σπάσει» το R+L=J με στοιχειά και τότε θα είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν γίνεται να λες ότι κάτι είναι θεωρεία χωρίς να έχεις στοιχειά (δεν μιλάω για εσένα προσωπικά phoenix
Quote:Παίρνουμε τον λόγο του Τζέιμι για αλήθεια γιατί όταν μας λέει την ιστορία είμαστε σε δικό του κεφάλαιο! Που σημαίνει πως ακούμε τις σκέψεις του! Αν ο Τζέιμι έλεγε ψέματα θα σκέφτονταν κάτι τύπου \"Ο παράφρων βασιλιάς ήθελε να κάψει την πόλη, Θεέ μου τι ανόητοι που είναι. Με πιστεύουν\" Εκτός και αν κοροϊδεύει τον εαυτό του!
Και ποιος είπε ότι ο Τζειμι είναι reliable? Αν το πάμε έτσι και εγώ σου λέω πως ο Νεντ δεν ήταν Reliable και το όνειρο με το ToJ είναι ψέμα και τα περισσότερα στοιχεία για το R+L=J δεν ισχύουν!!!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Οι Ιππότες του Aerys-Υποκριτές ή \'Ηρωες ή Παίκτες? - by alie kladis - 10-05-2013, 08:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)