Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οι Ιππότες του Aerys-Υποκριτές ή \'Ηρωες ή Παίκτες?
Quote:Όπως και ο Τζέιμι είχε ορκιστεί να προστατεύει τον βασιλιά αλλά όταν είδε πως ο Αίρυς είχε σκοπό να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους η λογική ξεπέρεσε την υποτέλια και έπραξε το σωστό!
Quote:Και αυτό, την δεδομένη χρονική στιγμή, τον κάνει πολύ καλύτερο ιππότη από την υπόλοιπη Kingsguard (συμπεριλαμβανομένου του Ser Arthur Dayne) που ήταν παρών στον βιασμό μιας γυναίκας, και στο κάψιμο ζωντανών ανθρώπων, χωρίς να αντιδράσουν (σε αντίθεση με τον Τζέιμυ).
η αληθεια ειναι πως Τζέιμι ηταν εκεινη την στιγμη ο μονος εντιμος ιπποτης και αυτο επειδη δεν εκλεισε τα ματια απεναντι στις αποτροπαιες πραξεις του βασιλια του και εδρασε συμφωνα με τον κωδικα τιμης των ιπποτων...
Quote:για τον βιασμο της Ελια φταιει για την δολοφονια των παιδιων οχι και τοσο.
ο ανθρωπος που εδωσε την εντολη εχει την ιδια ευθυνη με αυτον που την εκανε πραξη...δηλαδη αν καποιος μου πηγαινε σκοτωσε καποιον και εγω το κανω θα ειμαι αθωος???πιστευω πως μαλλον δεν καταλαβα καλα αυτο που εγραψες!
“A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.”
George R.R. Martin
Reply

Messages In This Thread
Οι Ιππότες του Aerys-Υποκριτές ή \'Ηρωες ή Παίκτες? - by thanos1985 - 11-05-2013, 01:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 28 Guest(s)