12-05-2013, 03:52 PM
Quote:Λοιποί που δεν χώνευα και μόνο από την φάτσα τους :λοιπον μια που βαλαμε στο παιχνιδι και χαρακτηρες που μας εκνευριζουν...
4. Lysa Tully (η τρελή)
5. Robert Arryn (το καθυστερημένο)
Και τέλος, 2 άτομα που με ενοχλούσαν μόνο εν μέρη.
6. Joffrey Baratheon. Μερικές φορές οι πράξεις του ήταν αποτρόπαιες, αλλά μερικές άλλες φορές με ικανοποιούσαν οι πράξεις του.
7. Ramsey Bolton. Μπορεί να έκανε ότι έκανε στον Theon που είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, αλλά εν μέρη του είμαι ευγνώμων γιατί πιστεύω ότι χάρη στον Ramsey ο Theon θα γίνει Azor Ahai
8. Tyrion Lannister. Μπορεί να είναι ωραίος χαρακτήρας, τίμιος και έξυπνος, και να μου άρεσαν τα POV του, αλλά με χάλασε απίστευτα όταν σκότωσε τον Tywin. Εκτός του ότι ο Tywin είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, δεν εγκρίνω με τίποτα την Πατροκτονία.
Sansa Stark...δεν την μπορω καθολου.δεν με νοιαζει αν ειναι κεντρικη ηρωιδα δε με νοιαζει αν οπως νομιζει πως ολοι οι δικοι της χαθηκαν αν την βασανισε ο τζοφρει(βασικα εγω το ευχαριστηθηκα :twisted: )δεν την χονευω καθολου!απλα μου σπαει τα νευρα με την ολη της συμπεριφορα και ιδεοσυγκρασια.λες και δεν γεννηθηκε απο τους σταρκ αλλα απλα φυτρωσε στο γουιντερφελ!
“A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.”
George R.R. Martin
George R.R. Martin