14-05-2013, 09:01 AM
Quote:Και μιας που τό\'πιασα το τόπικ και επειδή έχω ψιλοδεί άπειρες σειρές, να αναφέρω τις καλύτερες ανα κατηγορία κατά τη γνώμη μου. * Γενικά προσπαθώ να αναφέρω μόνο σχτικά καινούριες σειρές και όχι πολύ παλιές.
Επιστημονική Φαντασία: Fringe
Ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δεί, σίγουρα στο top 3. Η καλύτερη δουλειά του J.J.Abraams. Πραγματεύεται περίεργα φαινόμενα με \"επιστημονική εξήγηση\", τηλεπάθειες, παράλληλα σύμπαντα κλπ κλπ.
Άλλες αξιόλογες στην κατηγορία: Falling Skies (εξωγήινοι), Supernatural (δαίμονες, άγγελοι κλπ)
Κωμωδία: Modern Family
ΟΚ, τα φιλαράκια είναι κορυφή, αλλά για τις σειρές της εποχής, αυτή είναι η κορυφαία. ΠΟΛΥ γέλιο, τρομερό cast, πολλές διακρίσεις ως σειρά και αρκετή συγκίνηση.
Ιατρική: House M.D.
Ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δεί, σίγουρα στο top 3 με Fringe.
Άλλες αξιόλογες στην κατηγορία: Greys Anatomy
Πολιτική: Boss
ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο από το House of Cards που αν δεν έπαιζε ο Kevin Spacey θα βλεπόταν με το ζόρι.
Θρίλερ: American Horror Story
Εξαιρετικοί ηθοποιοί και μια πολύ καλή προσπάθεια για Horror σειρά!
Άλλες αξιόλογες στην κατηγορία: The Walking Dead
Cartoon: Futurama
Απο τους δημιουργούς του Simpsons, η αγαπημένη μου απο όλες του είδους με ορισμένα επεισόδια της να είναι ΠΟΛΥ καλά για ένα απλό cartoon.
Άλλες αξιόλογες στην κατηγορία: American Dad, Family Guy.
Δράμα: Breaking Bad
Εξαιρετική, πολλά βραβεία που τα αξίζει.
Άλλες αξιόλογες στην κατηγορία: Shameless (US), 6 Feet Under (παλιά αλλά καλή)
ΟΚ άτροπε.. έγραψες!! Έχω δει όλες τις σειρές που γράφεις εκτός από το Futurama, το 6 Feet Under και το Boss!Πραγματικά είναι όλες καλές και απίστευτες!... απλά μια ερώτηση: Σου αρέσει το supernatural πραγματικά;
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.