14-05-2013, 09:24 AM
Quote:Εγώ πιστεύω ότι ότι της μαθαίνουν απ\'το ένα αυτί μπαίνει, απτ\'ο άλλο βγαίνει..Και που ακριβώς βασίζεις ότι είναι ψιλοβόδι ?
Τη θεωρώ ψιλοβόδι και σε καμία περίπτωση παίχτη, αλλά αυτό θα φανεί!
Quote:Θα πω κάτι που έχω δει στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά θα το βάλω ως spoiler επειδή δεν το \'χει προβάλλει η Nova:Η σειρά είναι πιστή στα βιβλία αλλά παράλληλα έχει πάρει αρκετές ελευθερίες με τους χαρακτήρες. Στο τρίτο βιβλίο η Sansa καταλαβαίνει πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω της. Μαθαίνει για τον γάμο με τον Tyrion την ίδια μέρα και αντιδράει πολύ γενναία. Στην σειρά την παρουσιάζουν ως ένα εύπιστο κοριτσάκι, που εξακολουθεί να πιστεύει σε ιππότες. Στα βιβλία η Sansa, αφότου έχει φάει το ξύλο της ζωής της από τους ιππότες του Joffrey, λέει
Μέχρι το προηγούμενο επεισόδιο φαινόταν υποχείριο του καθενός, μέχρι που
[spoiler=Spoiler:3jf2yfy6]παραδέχτηκε την μειωμένη της αντίληψη για το τι γίνεται γύρω της, λέγοντας \"I'm stupid\" δακρυσμένη, οπότε ίσως αρχίσει να ξυπνάει... Ειδικά αν παντρευτεί τελικά τον Tyrion, θα μαμάει και θα δέρνει! :mrgreen: [/spoiler:3jf2yfy6]
Quote:Knights are sworn to defend the weak, protect women, and fight for the right, but none of them did a thing. Only Ser Dontos had tried to help, and he was no longer a knight. No more than the Imp was, nor the Hound … the Hound hated knights … I hate them too, Sansa thought. They are no true knights, not one of them.Κατά την γνώμη μου, τα κεφάλαια της είναι σημαντικά καθώς παρουσιάζουν την ίντριγκα της αυλής, και όλοι, μα όλοι υποτιμούν την παρουσία της.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.