14-05-2013, 09:44 AM
Quote:\"Alie Kladis\":msw875n9 Wrote:***Για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία******Για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία***
[spoiler=Spoiler:msw875n9]Είναι όντως ανούσια; Θα μπορούσαν άραγε να μας δείξουν ένα τόσο μεγάλο τσακωμό μεταξύ τους που τελικά η Όσα θα έπαιρνε τον Ρίκον και θα έφευγε;... ώστε να συμβαδίζει με την πλοκή του βιβλίου? Ή είναι πραγματικά ανούσια και δεν οδηγεί πουθενά;[/spoiler:msw875n9]
[spoiler=Spoiler:msw875n9]Βασικά αυτό είναι... Είναι ένα τηλεοπτικό buildup που συνεχίστηκε και στο 7ο επεισόδιο, όταν η Όσα είπε ότι \"εγώ μέχρι το τείχος είπα ότι θα σε πάω και όχι παραπέρα\".
Λογικά στο επόμενο-παραεπόμενο επεισόδιο θα πάρει η Όσα τον Ρικον και θα τραβήξει ανατολικά.. Τώρα, το γιατί δε θα πάει στο Castle Black και θα τραβήξει για Skagos, δε ξέρω πως θα το δείξουν...[/spoiler:msw875n9]
***ξέρετε***
[spoiler=Spoiler:msw875n9]Νομίζω πως αφού γίνουν αυτά ίσως τον πάει στο castle Black αλλά εκεί ή θα συμπέσει με την επίθεση των αγρίων ή θα φτάσουν μετά τους άγριους όπου το κάστρο θα είναι ένα μισο γκρεμισμένο καμμένο ερείπιο!![/spoiler:msw875n9]
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.