Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά?
Η Σάνσα μέχρι τώρα στα δικά μου μάτια δεν εμφανίζεται καθόλου σαν ηρωίδα ή παίκτης! ήταν στην αυλή και δεν έκανε κάτι! Τώρα το αν την θεωρούμε παίκτη επειδή ακολουθούσε έναν πρώην ιππότη και μέθυσο ή επειδή έπιασε φιλίες με την Μάργκαιρυ δεν ξέρω! Και η μάργκαιρυ την έκανε ότι ήθελε και η Σέρσει και ο Πύταϊρ ακόμα περισσότερο!...Ίσως να αναπτυχθεί ο χαρακτήρας της στα τελευταία :?: δύο βιβλία δε ξέρω! Αλλά μέχρι τώρα είναι απλά ένα χαζό πιόνι!

Quote:Κάθε παιδί έχει τον δικό του τομέα, η Sansa μαθαίνει γρήγορα από τον σιχαμένο, και ναι, περιμένω μεγάλα πράγματα από εκείνη.
Από όλα τα παιδιά του Ned, είναι η μοναδίκή που του μοιάζει τόσο πολύ στον χαρακτήρα. Διέπονται από την ίδια αφέλεια και άισθηση του δικαίου και αποζητούν την πίστη των άλλων μέσω της αγάπης και όχι του φόβου.

Τον σιχαμένο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... Νομίζω πως από όλα τα παιδιά του Νεντ είναι εκείνη που του μοιάζει λιγότερο! Ο Νεντ ήταν άνθρωπος της τιμής και ποτέ δεν θα έλεγε ψέματα για κανέναν λόγο! Η Σάνσα πάλι λέει ψέματα σε όλο τον κόσμο (του Vale) κατά παραγγελία του Petyr!... ο Ρομπ, ο Μπραν, ο Ρίκον μοιάζουν στον Νεντ καθώς ακολουθούν (ή ακολουθούσαν στην περίπτωση του Ρομπ) τα πρότυπά του! Ο Τζον ΕΊΝΑΙ ο Νεντ! Ενώ η Άρυα είναι μια ΣΤΑΡΚ του Γουίντερφελ, το αίμα της Λυάννα!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά? - by alie kladis - 14-05-2013, 09:58 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)