Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά?
Quote:Εαν όντως ισχύει η θεωρία ότι ο Jon είναι το παιδί της Lyanna και του Rhaegar, τότε τι λες αυτό που είπε ο Ned σε όλο τον κόσμο, αναφορικά με την πατρότητα του Jon? Το ότι είπε στον ετοιμοθάνατο Robert ότι θα προστατεύσει τα παιδιά του, αλλά στην ουσία αναφερόταν στα μπάσταρδα και όχι στα παιδιά της Cersei, αυτό είναι μισή αλήθεια. Όπως και η Sansa, έτσι και ο πατέρας της, υποχρεώνεται να μην πει την αλήθεια αλλά να συμβιβαστεί μα τους νόμους της αυλής.
Η Sansa λέει ότι εαν ποτέ της κυβερνήσει, θα κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει. Ο Ned έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσουν. Ο Rickon μέχρι στιγμής δεν μου φαίνεται να ακολουθεί τα πρότυπα του μπαμπά του, ο Robb ναι μεν παντρεύτηκε την Jeyne, αλλά αυτό έγινε αφότου αθέτησε την υπόσχεση στον Walder. O Ned θα παντρευόταν εδώ και τώρα την όποια κόρη του Walder, όπως και παντρεύτηκε αμέσως την Catelyn. O Jon, είναι ο Jon, ο Bran ακολουθεί μια δική του πορεία και επίσης κάνει warg στον Hodor :? . Μοιάζουν στον πατέρα τους, τηρούν σε ένα βαθμό όσα τους έμαθε, αλλά η Sansa, κατά την γνώμη μου είναι πιο κοντά στον ήσυχο λύκο, όπως τον περιγράφει η Meera. H Arya είναι επίσης και Tully, είμαι σίγουρη πως έχει πολλά κοινά με τον Blackfish, επίσης η αγριάδα της, παραπέμπει και στην αγριάδα της μάνας της.
Ειλικρινά δεν καταλάβαινω την επιμονή να διαγραφεί η Sansa από τους Stark, με το ίδιο σκεπτικό ούτε ο Aemon θυμίζει Τargeryen, ο Domeric τους Bolton, ο Quentyn τους Martel, ο Tytos τους Lannister, η Shireen τους Baratheon ,η Asha τους Greyjoy, και ασφαλώς ο Ned τους Stark.
Για εμένα, η Sansa παρουσιάζει την ήρεμη δύναμη του πατέρα της. Επίσης η Sansa, όπως και η θεία της, λατρεύει τις ιστορίες και τα τραγούδια. Η Lyanna έκλαιγε κάθε φορά που ο Rhaegar έπαιζε την άρπα του.
H Sansa νιώθει ότι ανήκει στον Βορρά, για να καταλάβει κανείς την εξέλιξη του χαρακτήρα της, πρέπει να ξαναδιαβάσει το κομμάτι όπου έφτιαξε το κάστρο από χιόνι.
Quote:\"I am stronger within the walls of Winterfell\"

Ο Νεντ δεν είπα ψέματα! Αν υποθέσουμε πως ο Jon είναι R+L ο Νεντ το μόνο που έκανε ήταν να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ετοιμοθάνατη αδελφή του. Δεν είπε ψέματα για το καλό του ή για να αναδείξει το όνομά του. Ίσα ίσα που το σπήλωσε καθώς ο \"έντιμος\" Νεντ έχει μπάσταρδο! Είπε ψέματα για να προστατέψει ένα Ταργκάρυεν πρίγκιπα! Είπε ψέματα για να προστατέψει ένα μοναδικό φαινόμενο. Τον ανταρόλυκο και το δράκο!... Αν βέβαια ισχύουν όλα αυτά και ο Νεντ δεν είναι ο πατέρας του! Η Σάνσα όμως λέει ψέματα για να γλιτώσει το άθλιο τομάρι της! Λέει ψέματα όχι επειδή σκέφτεται το καλό κάποιου ή τον ηθικό κώδικα... το δικό της καλό σκέφτεται, και αυτό δεν είναι γνώρισμα των Σταρκ!
Η Σάνσα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ούτε μια έξυπνη κίνηση από μόνη της! Για φαντάσου αυτή τη χαρακτήρα να κυβερνάει!! Ο κόσμος θα παρακαλάει να έρθει πίσω από τον Τάφο ο Τάιγουιν... !!
Το Ρίκον δεν τον ξέρουμε καθόλου! Δεν μπορείς νομίζω ούτε εσύ να πεις πως δεν μοιάζει στον Νεντ ούτε εγώ να πω πως μοιάζει για αυτό τον αφήνω απέξω!
Ο Ρομπ όντως αθέτησε τον όρκο του. Και αυτό ήταν αντίθετο από αυτό που εγώ έσω στο μυαλό μου σαν ηθική των Σταρκ! Αλλά μην ξεγελιώμαστε από αυτά που βλέπουμε στην οθόνη! Ο Ρομπ είναι δεκαπέντε χρονών! Ένα παιδί! Φυσικά και ερωτεύτηκε φυσικά και έκανε μια παρορμητική κίνηση! Αν η Σάνσα είχε πάει στο Vale επειδή της γυάλισε ο LF ή αν έμενε στο KL επειδή της άρεσε ο Joffrey θα το δεχόμουν ίσως... αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος της!
Ο Μπραν δεν κάνει κάτι αντίθετο με τον Νεντ! Το ότι κάνει Γουάργκ δεν σημαίνει κάτι!
Η Άρυα έχει αίμα Σταρκ! όχι αίμα Νεντ! Η Άρυα έχει το αίμα της Λυάννα! Μπορεί να φέρνει σε μελανιχθύ αλλά είναι η αντανάκλαση της Λυάννα!
Είναι η Σάνσα ένας ήσυχος λύκος; Κοιμησμένος και αοοβλακωμένος ναι! Αλλά ήσυχος όχι! Δεν σκέφτεται κάποιο σχέδιο! Κάνει ότι θέλει ο LF και πριν έκανε ότι ήθελε η Cersei! Δεν ακολούθησε τον LF με κάποιο πλάνο στο μυαλό της για το πως θα πάρει τον Βορρά πάλι στα χέρια της (μοναδική επίσημα εν ζωή Σταρκ) ή πως θα σώσει το πανάρχαιο κάστρο της! Απλά ακολουθεί σαν πρόβατο!
Δεν θέλω να την βγάλω από τους Σταρκ! Είναι η Σάνσα Σταρκ κόρη του Έντραντ και νόμιμη αρχόντισα του Βορρά και του Γουίντερφελ! Απλα δεν πιστεύω πως ανταποκρίνεται σε αυτό που έχουμε γνωρίσει για Σταρκ!
Η Λυάννα και η Σάνσα μοιάζουν όμως μόνο σε αυτό. Μόνο στα τραγούδια και στην μουσική! Η Λυάννα ήταν μια πολεμιστής με γενναία καρδιά και πεταλούδες στην καρδιά. Η Σάνσα είανι μια αρχόντισα με φουστάνια που δεν είναι σίγουρη από πια μερια πιάνουν ένα σπαθί!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά? - by alie kladis - 14-05-2013, 11:22 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 27 Guest(s)