14-05-2013, 11:28 AM
Quote:Απλώς χρησιμοποιώ τα δεδομένα που μου δίνει ο συγγραφέας, εαν έχεις να στηρίξεις την γνώμη σου σε αποσπάσματα από τα βιβλία, πολύ ευχαριστώς να το δω. ...
Ακριβώς εκεί στηρίζω τη γνώμη μου! Ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ απόσπασμα να παραθέσω όπου η Σάνσα ΚΑΝΕΙ κάτι. Και να σου το παραθέσω κιόλας:
Quote:
Αν εσύ βρείς κάτι να γεμίσεις αυτό το κενό, παράθεσε το. ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ, όχι τι δεν είπε και τι σκέφτηκε, τι υποτίθεται ότι έμαθε και το πως ωρίμασε... Στα λόγια και στο μυαλό του καθενός, όλοι μπορεί να είναι θεοί.
Τώρα αν χασκογελάει, ή πνίγει τον θυμό της, αυτά δεν είναι κινήσεις παίχτη αλλά απλά στοιχειώδη ένστικτα επιβίωσης.
Συνεχίζοντας την παρομοίωση μου, και ένα πρόβατο να βάλεις απέναντι σε ένα λύκο, θα φύγει μακρυά για να γλυτώσει, από ένστικτο. Αν οδηγήσει τον λύκο σε παγίδα, τότε παύει να είναι πρόβατο... Δε παει να σκέφτεται ότι θέλει..;
Αν τώρα στο μέλλον τη δούμε να υλοποιεί έστω μια δική της ιδέα, θα παραδεχτώ ότι το προέβλεψες ορθά. Αλλά ως τώρα όταν το μεγαλύτερο της κατόρθωμα ήταν το να \"αρνηθεί να σκύψει στον Τύριον\", επιμένω ότι είναι σκέτο πρόβατο...