15-05-2013, 09:22 PM
Νομίζω πως θα δούμε τον Ρίκον να κάνει εν τέλει warging σε έναν δράκο! Προφανός και δεν το στηρίζω κάπου αυτό που λέω απλά... νομίζω πως θα είναι Σταρκ αυτός που θα το κάνει οπότε σίγουρα δεν θα είναι η Άρυα ή η Σάνσα. Ο Μπραν νομίζω ναι μεν ίσως ταιριάζει περισσότερο από όλους αλλά για φανταστείτε τον Μπραν να κάνει warg σε έναν δράκο και κανείς να μην ξέρει που είναι ο Μπραν και γιαί ο δράκος φέρεται έτσι Οπότε απλά και μόνο για αυτό νομίζω πως θα είναι ο Ρίκον!
Τώρα αν ο Jon είναι ο ΑΑ και ένας true Ταργκάρυεν πρίγκιπας νομίζω θα ήταν υπερβολή να κάνει και warg σε δράκο!
Λοιπόν τώρα που τα έγραφα αυτά... τι λέτε για την εξής θεωρία: Κάποιος από τα αδέλφια Σταρκ κάνει Warg σε έναν δράκο τον οποίο σκοτώνει η Άρυα σαν FM??
Τώρα αν ο Jon είναι ο ΑΑ και ένας true Ταργκάρυεν πρίγκιπας νομίζω θα ήταν υπερβολή να κάνει και warg σε δράκο!
Λοιπόν τώρα που τα έγραφα αυτά... τι λέτε για την εξής θεωρία: Κάποιος από τα αδέλφια Σταρκ κάνει Warg σε έναν δράκο τον οποίο σκοτώνει η Άρυα σαν FM??
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.