Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά?
jon\'s spearwife Θα προτιμούσα πριν απαντήσεις να είχες διαβάσει το post μου
Παραθέτω ξανά:

Quote:Καταρχήν όταν μιλάω για χαρακτηριστικά των Stark μιλάω για αυτούς που περιγράφει ο συγγραφέας στα βιβλία με κάποια σαφήνεια (Νέντ, Ρομπ, Τζον, Μπραν, Άρυα, Σάνσα, λίγο Μπέντζεν). Τους παλαιότερους δεν τους γνωρίζουμε καλά και τον Ρίκον ακόμα δεν τον έχουμε γνωρίσει καλά.
...
Δεν λέω ότι οι Stark ανα τους αιώνες έχουν κοινό χαρακτήρα
...
Τέλος τα χαρακτηριστικά των Stark μπορεί να είναι σε παλαιότερες γενιές τελείως αντίθετα. Ή να μην υπάρχει καμία ομοιότητα και ο κάθε ένας να είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας. Δεκτό. Αλλά εμείς διαβάζουμε μια ιστορία που διαδραματίζεται στη παρούσα χρονική στιγμή με τους συγκεκριμένους Starks. Οπότε για αυτούς εκφράζω τη γνώμη μου.

Επομένως κάνω σύγκριση της Σάνσα με τους Νέντ, Ρόμπ, Τζον, Μπραν και όχι με τους Σταρκ ανά τους αιώνες. Και επιμένω ότι είναι διαφορετική και για εμένα προς το χειρότερο, ενώ για άλλους είναι πολύ ενδιαφέρουσα και καλή (υποκειμενικό έτσι κι αλλιώς)

Για την ειρωνία θεωρώ ότι δεν συμβαδίζει με τους κανόνες συμπεριφοράς του φόρουμ, αλλά και καμίας συζήτησης. Ακόμα και να έχεις χίλια δίκια υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφραστείς.
Reply

Messages In This Thread
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά? - by direwolf - 19-05-2013, 05:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)