Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά?
Σωστός και για να διορθώσω την έκφραση της άποψής μου θα πως το εξής... από τους χαρακτήρες του Μάρτιν και κυρίως από τους στενούς ανθρώπους της Σάνσα (Σταρκ, Λάννιστερ, ΜΔ) είναι η πιο αδύναμη!

Της αναγνωρίζω την πρόοδο από την αρχή των βιβλίων αλλά αντιλαμβάνομαι επίσης και το μικρό ποσοστό αυτής! ΄ταν την βάζω δίπλα σε εμένα μπορεί να είναι καλύτερη αλλά εγώ δεν είμαι γόνος μιας βασιλικής οικογένειας με ιστορία 10.000 χρόνων και οι οποίοι είναι άρχοντες μιας τεράστιας περιφέριας!... βάλε την όμως δίπλα στο Ρομπ, την Άρυα, τον Τζον ακόμα και τον Μπραν και πες μου ότι είναι θαραλέα και με πολλές σημαντικές πράξεις στην ζωή της!

Ακολούθησε τον Ντόντος, δεν έκανε δικό της σχέδιο, ακολούθησε τον ΜΔ δεν έκανε δικό της σχέδιο, έσωσε τον Ντόντος αλλά και η ίδια αντιλαμβάνεται ότι ήταν μια παρορμητική σκέψη! Δεν σκέφτηκε καθαρά, απλά ξέφυγε!... όχι για εμένα η Σάνσα ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ δεν έχει κάνει τίποτα αξιοθαύμαστο!... απλά ακολουθούσε το αίσθημά της και ευχόταν!

Και φυσικά ξανά λέω. Δεν είναι άχρηστη! Δεν είναι καλή ή κακή. Απλά σε σύγκριση με ΌΛΟΥΣ τους άλλους... είναι η κυρία-πρόβατο!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply

Messages In This Thread
Sansa Stark-τι είναι πραγματικά? - by alie kladis - 22-05-2013, 12:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)