Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο Πλατωνικός ηγέτης στο Asoiaf
Quote:
\"perinio\":1w848tsj Wrote:Μμμμμμ γιατί ενώ διαβάζω τις αρετές και τις αρχές μου έρχετε στο μυαλό και πάλι ο Τύριον.
Μόνο μέτρο με τις ιερόδουλες δεν είχε κατά τα άλλα οκ !
Μήπως τελικά ο πλατωνικός ηγέτης πρέπει να έχει και αξιοπρεπές παρουσιαστικό Μάλλον ανδρόπρεπές. Να μην είναι νάνος δηλαδή.
Εμένα πάντως μου φαίνεται αρκετά μονογαμικός ο Τύριον. Είχε μόνο τη Σάε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αν η Σάνσα τον ήθελε κάπως και μοιραζόταν το κρεβάτι της μαζί του, δε θα είχε καν τη Σάε. Φαντάζομαι ότι θα του αρκούσε μια γυναίκα για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες.
Ο Τύριον όσο ήταν Χέρι τα πήγε πολύ καλά. Και στις μάχες που πάλεψε τα πήγε πολύ καλά.
Ωστόσο, παρατηρούμε ότι έχει πλέον αρχίσει να υιοθετεί την εικόνα που έχουν οι άλλοι γι αυτόν.
Μέχρι και το 3ο βιβλίο δεν έπαιρνε τοις μετρητοίς τους άλλους, τελικώς όμως πήρε την απόφαση να γίνει όπως νομίζουν οι άλλοι ότι είναι.
Παραμένει αγαπημένος ήρωας ο Τύριον και έχει προοπτικές για ηγέτης.
Για καλός ηγέτης θα έλεγα. Δεν είναι ρατσιστικό το πράμα, απλά πρέπει να περάσει μια κάθαρση πρώτα...

Αυτό το \"A small man can cast a large shadow..\" του Varys προς τον Tyrion, μας κάνει να περιμένουμε κάτι καλό...!
Προς το παρόν (στην TV) είναι Master of Coin.. Αρκετά σημαντική θέση για ένα υπερχρεωμένο βασίλειο...
Αφού η γυναίκα του Khal λέγεται Khaleesi, δεν πρέπει και η γυναίκα του Stannis να λέγετε Stanneesi;

- Αλλουνού.
Reply

Messages In This Thread
Ο Πλατωνικός ηγέτης στο Asoiaf - by Stannis ftw - 24-05-2013, 06:32 AM
Ο Πλατωνικός ηγέτης στο Asoiaf - by roman k - 26-05-2013, 04:59 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)