Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οράματα στον Οίκο Των Αθανάτων
Να πω εδώ ότι τα οράματα από το 2ο ως το 5ο πηγαίνουν χρονικά από το μέλλον προς το παρελθόν.

2ο: Red Wedding
3o: Τα νιάτα της Ντάνυ
4ο: Mad king and Jaime
5o: Raegar with his son

Αν υποθέσουμε ότι αυτό δεν είναι τυχαίο, τότε το 1ο επίσης θα πρέπει να είναι κάτι ακόμη πιο μελλοντικό. Αλλιώς συνήθως τέτοια πράγματα παρουσιάζονται με χρονική συνοχή. Η αντιστροφή της μου δείχνει ότι είναι κάτι το οποίο ο Μάρτιν ήθελε να κρύψει και να μη μας το δώσει έτοιμο...

Κάπου διάβασα και τη θεωρία ότι το 1ο όραμα είναι η Κέιτλιν στο RW όπου βιάστηκε απο 4 Φρέυ (μιας και τα χαρακτηρηστικά τους είναι rat like as it is known) πριν την σκοτώσουν και την πετάξουν γυμνή στο ποτάμι.

Αυτό όμως δεν συμβαδίζει με την άποψη μου ότι πραγματικά τα οράματα πηγαίνουν από το μέλλον στο παρελθόν γιατί το 1ο με το 2ο τότε θα είναι την ίδια χρονική στιγμή.

Άποψη μου είναι ότι το 1ο όραμα είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε διαβάσει ακόμη. Ίσως στο όραμα η Ντάνυ βλέπει τον ίδιο της τον εαυτό στο μέλλον να της συμβαίνει αυτό, ή ίσως και κάποια άλλη που δεν μπορώ να προβλέψω. Πάντως θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν έχουμε διαβάσει ακόμη και όταν το διαβάσουμε θα μας πέσει (για ακόμη μια φορά) το σαγόνι...
Reply

Messages In This Thread
Οράματα στον Οίκο Των Αθανάτων - by atropos - 30-05-2013, 06:20 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)